Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kiedy dostawałyście macierzyński

Polecane posty

Gość gość

Moja córka 10 marca skończyła roczek. Ostatnie wynagrodzenie mieliśmy 24 lutego. Pierwsze w maju bo na początku jakoś się przedłużało. W tym mc jeszcze nic nie dostałam a myslalam skoro na początku tak długo czekałam to wypłacają za miesiąc wstecz. Jak to jest dostanę to ost wynagrodzenie?

Gość gość
Powinnaś dostać na rok czasu jest rok ma 12 miesięcy to wiec 12 przychodów

Gość gość
Ja na starych zasadach 6miesiecy jak teraz jest nie wiem wtedy nie mialam problemów

Gość gość
A to ostatnie to kwota jak zawsze? Bo mi np 23 lutego się skończył mac a 10 lutego już wypłacili wszystko. Zadzwoń do swojego oddzialu zus i zapytaj co i jak

Gość gość
Tak dostalam jak zawsze 900 parę zl

Gość gość
A nie wyrównali ci na poczatku od razu za ten zaległy czas? Nie sądzę aby wypłacali ci z poślizgiem.

Gość gość
Wlasnie nie moze raz wyplacili z 1000 ale na bank nie za 2mc za to 10 dni tez nic nie dostalam a nie placa za mc wstecz jak za zwolnienie?

Gość gość
A kto ci wypłaca ZUS?

Gość gość
Nie wiem kto w zusie wypłaca zawsze na koniec mc dostawalam moze jeszcze jutro.. Zawsze mialam na koniec mc bez wyrownan w Lodzi jak ma znaczenie:)

Gość gość
Dlatego dziwi mnie jak ktoś napisał ze 10 ost mc ciąży bylam na zwolnieniu i tez dostalam na koniec mc marca jak juz maly byl na świecie:)

Gość gość
sprawdzałam teraz i pierwszy macierzyński dostałam w maju i do lutego ciągle takie same wynagrodzenie a wyszło ich 10 nie 12 ile ma rok chyba przejadę się do ZUSu jeśli do końca miesiąca nie dostanę :) Ucieszyłam się że przy drugim dziecku posiedzę dłużej i nie będę miała problemów :D

Gość gość
wiec mykaj do zus oni kombinują jak nie dac bo a może ktoś się nie kapnie a wyrownac musza