Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Solarium przed ślubem

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, poradźcie mi bo jestem wielkim przeciwnikiem solarium. Czy mocno szkodzi na skórę? Nie wiem czy się przejść kilka razy na stojące...

Gość gość
kiedy masz slub?zacznij sobie tak dwa miesiące przed pierwsze kilka razy po 7 minut a potem raz w tygodniu na 10 i na lezace

Gość gość
W sierpniu. Opale sie normalnie na słońcu ale zastanawiam się czy z 3 razy nie pójść na solarium żeby wyrównać tekold. Na leżące na pewno nie pójdę bo mnie obrzydza. Jak sama nazwa zresztą ale może sie zmusze. Jezcze jak pomyśle o tym smrodzie...

Gość gość
jesteś wielką przeciwniczką ale pójdziesz ze 3 razy, tak? co za idiotka!

Gość gość
Tak jestem przeciwniczką solarium bo mnie to obrzydza. I jak ktoś chodzi kilka razy w tygodniu miesiącami to wygląda jak spalona świnia. Ale jeśli by mi nie zaszkodziło pójście z 3 razy przed ślubem to bym sie zmusiła , ale tylko i wylacznie na stojące bo leżące są jak dla mnie obleśne. Nie wiadomo kto wcześniej tam się pocił... I nie sadze ze po kazdym chodza i sprzątają. A jak sprzątną to i tak tych wszystkich brudów i zarazków nie zmyją. Bleee... Ciary mi przechodzą na samą myśl. Nie wiem jak wy chodzicie na takie.

Gość gość
i dalej pierdzieli jak potłuczona! jak cię obrzydza to nie tam nie łaź!!! innym wytykasz, wielka przeciwniczka, obrzydzenie i sama się tam wybiera - po prostu debilka!

Gość gość
Ty jesteś debilką bo nie czytasz ze zrozumieniem :) Obrzydzają mnie leżące i spalona opalenizna. Wydaje mi się że po 3 razach się nie spale :)

Gość gość
czyli obrzydzają cię inne dziewczyny ale ty w solarium to ideał i wspaniałość

Gość gość
Haha ale ty durna jesteś. Nie rozumiesz o co chodzi :-P