Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the0runaways

Ucieczka :)

Polecane posty

Gość gość
A Ty autorko jedz i się nie słuchaj, musisz po prostu dobrze obczaić miejsce do którego chcesz się udać, co mogłabyś tam robić, aby żyć, z tego co ja widzę to nauka angielskiego w egzotykach jest jakimś rozwiązaniem, ja sama na starość chce wyjechać w jakiś egzotyczny kraj i zyc tam z emerytury, teraz to nie gdyż nie usiedzialabym na jednym miejscu, dopiero na emeryturze ;)

Gość gośćeliza
Ja tez zwiedzam swiat podróżując sama brazylia azja jamajka . Przy zachowaniu ostroznosci powinno byc ok. I nalezy pamietac ze bez ryzyka nie ma zysku. Jedz w swiat,zwiedzaj ucz sie. Zacznij! I jakos z gory pojdzie

Gość gość
the0runaways 2015.03.27 BBB co za zero :O na chudy byk człowieku udajesz kogoś kim nie jesteś ani nigdy nie byłeś ! dziewucha ma rację po części ale jak widać ciebie to boli ? a boli tych kogo opisują :O zatem nie pojmuję twojego poziomu bo bankowo nie jesteś jednym z nas !

Gość gość
Posrance

Hejterów pozdrawiam środkowym palcem :) Dzieki ludzie za mile slowa i wsparcie :) Jakby znalazł się ktoś zainteresowany jakimś wspólnym wyjazdem to piszcie :)

Jeżeli nie czujesz się tutaj dobrze to możesz wyjechać nie ma się co męczyć. Tylko rozczaruj się jak wyjedziesz za granicę, tym bardziej jeśli nikogo tam nie znasz i nie masz pewnego zatrudnienia. Każdy kraj ma swoje kłopoty i problemy, mniejsze lub większe.

Gość gość
Take mnie zastanawia porada dziewczyny która tu pisala wcześniej...żeby podróżować samej bezpiecznie nie można byc blondynką...co jak co ale włosów specjalnie nie będę farbować a za to że jestem blondynką muszę "obrywać" na codzien w tak zwanym cywilizowanym kraju wiec nie chcę wiedzieć co by było w dziczy.

Gość gość
Moja koleżanka podróżuje sama ale ma ponad 40 lat i jest wielką kobietą. Jej nikt by nie podskoczył. Ja jestem połowę młodsza, drobna i wyglądam jak dzieciak więc sama bym raczej nie podróżowała.

Gość gość
Hmm ktos tu pisal o kolorze blond wlosow i w sumie osoba ta dobrze mowi, w krajach gdzie wystepuje naturalny ciemny odcien skory, a wiec i wlosow taki kolor blond to zwlaszcza dla facetow egzotyka..Niech jakas blondynka i jeszcze przy kosci pojedzie do Egiptu to bedzie miala naprawde duze zainteresowanie.. ;) dlatego jesli jakas dziewczyna wybiera sie w takie kraje to niech lepiej zostanie szatynka o ile chce miec jaki taki spokoj ;) podrozujac po swiecie to tak jak i wszedzie trzeba uwazac stosujac maksymalne zasady bezpieczenstwa. Moja kolezanka bedac kiedys na Jamajce to tubylcy krzyczyli za nia sexy ass.., gwizdali,krzyczeli, musiala tam bardzo uwazac.

Gość gość
Hmm ktos tu pisal o kolorze blond wlosow i w sumie osoba ta dobrze mowi, w krajach gdzie wystepuje naturalny ciemny odcien skory, a wiec i wlosow taki kolor blond to zwlaszcza dla facetow egzotyka..Niech jakas blondynka i jeszcze przy kosci pojedzie do Egiptu to bedzie miala naprawde duze zainteresowanie.. ;) dlatego jesli jakas dziewczyna wybiera sie w takie kraje to niech lepiej zostanie szatynka o ile chce miec jaki taki spokoj ;) podrozujac po swiecie to tak jak i wszedzie trzeba uwazac stosujac maksymalne zasady bezpieczenstwa. Moja kolezanka bedac kiedys na Jamajce to tubylcy krzyczyli za nia sexy ass.., gwizdali,krzyczeli, musiala tam bardzo uwazac.

Gość gość
Haha nie trzeba na Jamajkę jechać. W Londynie wystarczy że wyjdę na ulicę i od razu jakaś dzicz drze paszcze. Nie mam zamiaru farbowac włosów na ciemniejszy. Od zawsze bylam blondynką i nie czulabym się komfortowo w innym kolorze. Tak szczerze to wiekszość moich znajomych Polek w Indonezji, Indiach czy Ameryce Pd ma blond włosy i jakoś krzywda im się nie stała. Niektóre z nich mieszkają tam same nawet.

:the0runaways: Ciężko jest znaleźć towarzysza o tych samych albo chociaż o podobnych przekonaniach odnośnie wyjazdu. mi np marzy się wyjazd w świat stopem, ale z kimś na kim bezgranicznie mi zależy, nie samemu. Osiąść gdzieś... no własnie, nie wiadomo jeszcze gdzie;) Podróż życia wszytko zweryfikuje, a w szczególności Nas samych:) Większość kobiet to karierowiczki marzące o księciu w garniaku no ok przesadziłem, może nie wszystkie, ale taki mi się obraz kreuje jak widzę chodzące po mieście dziewczyny. Ale może w końcu człowiek na "coś" trafi;) Pozdrawiam