Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiemcozrobić11

JAK POWIEDZIEC CHŁOPAKOWI ZE JESTEM DZIEWICA

Polecane posty

Gość Niewiemcozrobić11

mam 17, prawie 18 lat i jestem dziewica chyba nie powinnam sie tego krepować a jednak ... Mój chlopak ma 28 i nie wiem, za bardzo, jak mu to powiedziec? Myśli, że nie jestem, to znaczy z moich ust nigdy nie padło, że nie jestem po prostu zgrabnie omijałam temat, nie kłamiąc, ale też nie mówiąc prawdy, po prostu jakoś zgrabnie to omijałam. Spotykamy się od niedawna. Podpowiedzcie panowie i panie mowić czy nie mowić... Jak faceci postrzegają sprawe dziewictwa...? I nie piszcie mi, że jestem za młoda, a on za stary, bo się dogadujemy bez słów, jestem dość dojrzała, ale jestem jeszcze dziewicą, bo chcę by to było z kimś wyjątkowym dla mnie

Gość gość
ja nie rozumiem jak 18latkę może interesować takie stare dziadzisko

Gość Niewiemcozrobić11
a jednocześnie boję się czy nie skapnie się , że miałam już epizody seksu analnego? czy tam jest jakaś błonka?

Gość Niewiemcozrobic11
23:12 - Mało śmieszny podszyw :)

Gość gość
Co to za czasy gdy 17letnie dziecko się wstydzi przyznać,że jest dziewicą...ale patologia :O

Gość Niewiemcozrobić11
A jakoś rozumiem, jak może :) Nie oceniaj jeśli nie znasz :)

Gość gość
ja twierdze,że on to wie dlatego myśli,że sobie p****** dziewice :D:D

Gość gość
a musisz mowic? jak kiedys oboje uznacie ze chcecie to zrobic to po ptrostu daj sie porwac namietnosci :)

Gość Niewiemcozrobić11
wszystkie moje koleżanki są już w ciąży tylko ja jestem dziewicą. wstyd , śmieją się ze mnie , że jestem zacofana

Gość gość
zazwyczaj dziewczyny które mają dużo starszych facetów przeważnie mają problemy z ojcem

Gość Niewiemcozrobić11
Prawie 18. Nie wstydzę się, ale nie wiem, jak mu to powiedzieć, skoro jest święcie przekonany, że nie jestem. Szczególnie, że nie spotykamy się za długo...

Gość Niewiemcozrobić11
23:16 - oczywiście podszyw :p

Gość Niewiemcozrobić11
tak naprawdę to dziewicą nie jestem

Gość gość
to nie mow. jak sie okaże w trakcie lub po fakcie że nie dymał cie pułk wojska to chyba raczej bedzie zadowolony ;)

Gość Niewiemcozrobić11
Może ty podszywie :p

Gość Niewiemcozrobic11
Ale jak w trakcie ma się zorientować? Haha nie chcę tak od razu iść z nim do łóżka, tylko po jakimś czasie, oczywiście nie mówię tu o nie wiem roku, dwoch haha, no ale po jakimś czasie dłuższym, no i bedzie sie zastanawial czemu... No i bede musiala mu powiedziec, z reszta chce i uczciwie by mu było powiedzieć, tylko nie wiem, jak... W końcu nie spotykamy się długo

Gość gość
Skąd wiesz, że jest przekonany, że nie jesteś dziewicą skoro mu nie powiedziałaś? A to czy mu mówić zależy od tego jakie masz podejście do utraty dziewictwa, bo jeśli chcesz czekać do ślubu to warto powiedzieć mu już teraz żeby wiedział w co się pakuje, ale jeśli nie masz takich planów to wystarczy jak powiesz mu gdy dojdziecie już do etapu, że chcecie się ze sobą przespać.

Gość gość
Masz prawie osiemnaście lat i uważam, że nie ma nic nadzwyczajnego w fakcie, że jesteś dziewicą. Opinię o tym, że nastolatki puszczają się na prawo i lewo "wyrabia" tak na prawdę tylko mały procent młodych, podobnie jak stereotyp, że Polak to złodziej.

Gość Niewiemcozrobić11
Nie planuję czekać do ślubu, a Twój pomysł jest świetny :) Dzięki :) Też mi się wydaje, że tak będzie najlepiej :)

Gość gość
Jak powiedzieć - po prostu, gdy dojdziecie do tego etapu bliskości, powiedz mu, że z nikim nigdy nie byłaś tak blisko, że jest dla Ciebie wyjątkowy i chciałabyś z nim przeżyć swój pierwszy raz.

Gość Niewiemcozrobić11
23:37 - No, może masz rację :p

Gość Niewiemcozrobić11
23:39 - dobry pomysł, dzięki Wam wszystkim za pomoc :)