Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aga1232

Miłość można spotkać na chatach, portalach, biurach matrymonialnych, itd

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem co w tym pięknego? -To normalne! Skoro w czasach gdy nie było internetu spędzałam w plenerze ze znajomymi 100% swojego wolnego czasu od czasu do czasu poznając jakiegoś kolesia, który kompletnie mnie nie pociągał... -To chyba logiczne jest że w dobie internetu musiałam część tego czasu odjąć od tych 100% i spędzać go w wirtualnym świecie szukając realnych doznań -prawda? -I chyba równie logiczne jest że męża również poznałam w necie! Tak samo jak dziesiątki sławnych i mniej sławnych czy znanych medialnie facetów! Skąd Ty się urwałaś?

Gość gość
Ale powiem ci że są ludzie tak szalenie nie kumaci że w necie nie byłyby poznać nawet własnej matki! Po prostu nie wiem, nie rozumiem tego... Mogłabym być internetową swatką bo wyczuwam ludzi na podstawie tego co piszą i jak to robią. Napisz cokolwiek a powiem kim jesteś-zawsze tak miałam!

Gość gość
yyyy Byliby -miało być.:P a tak:P

Piękne jest to że w necie można poznać drugą połówkę i wielu ludziom się to udaje.

masz rację dużo ludzi się tak poznaje napisałam to aby ludzie wiedzieli ale oni wiedza i wyszło że jestem z średniowiecza wstyd ;-)