Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie są Piotrki

Polecane posty

Gość gość

jest tutaj mama Piotrka? albo ktoś, kto ma Piotrka w rodzinie? jacy są?

Gość gość
mam dwoch w rodzinie.jeden jest fajnym zdolnym pracowitym chlopakiem a drugi len i nie potrafi utrzymac interesu w spodniach juz machnal dzieciaczka dla dwoch panienek.

Gość gość
Dziwne pytanie, przecież od imienia nie zależy, jakie dziecko będzie. Każdy człowiek jest inny i charakter zapisany ma w genach, nie w imieniu. Mam rocznego syna Piotrka - energiczny i łobuz, ale też bardzo pogodny, nie sprawia mi większych problemów, ładnie je i przesypia noce. Oprócz tego znam kilku(nastu) innych Piotrów i każdy ma inne cechy charakteru - od niezaradnego fajtłapy, strasznego pedanta, po bardzo fajnego porządnego chłopaka i duszę towarzystwa.

Gość gość
energiczne

Gość gość
Znam dwóch. Jeden porządny, sympatyczny, pracowity i przystojn. Drugi len, kretacz, bawidamek, niezbyt urodziny. Także jak juz ktoś wyżej wspomniał, charaktery są różne i nie od imienia zależy jakim człowiekiem będzie ta osoba.

Gość gość
oo, imię mojego męża:-). Ze swojej strony powiem, że Piotrek jest ambitny, pracowity, złośliwy i kąśliwy dla innych, ale w stosunku do najbliższych np. do mnie i dzieci bardzo uczuciowy.

Gość gość
Mój mąż - zalety: spokojny, uczciwy, prawdomówny, pracowity, pomocny, człowiek o gołębim sercu i żelaznych zasadach, bardzo konsekwentny, co czasami bywa wadą. Wady: skryty, mało wylewny w uczuciach, nie lubi zmian, domator, jak już wybuchnie to trudno go uspokoić, prawie zawsze się spóźnia, jest bardzo dumny. Mój siostrzeniec: również mało uczuciowy, wiecznie "roztrzepany", jest złośliwy, nieposłuszny i krnąbrny, ale ma również zalety, bo jest bardzo zdolny i ambitny, pojętny, cierpliwy, bardzo energiczny, przebojowy, odnajdzie się w każdej sytuacji i towarzystwie.

Gość gość
mam meza piotra,bardzo inteligetny,spokojny,szczery,ale tez potrafi wyjsc na swoje:)

Gość dwedw
Boże, zmiłuj się. To jedno z najgłupszych pytań jakie można zadać. Pokuszę się o stwierdzenie że trzeba być geniuszem głupoty w czystej postaci, żeby na takie pytanie wpaść. I taka osoba miałaby począć, urodzić i wychować dziecko? No to ono może mieć każde imię świata a i tak będzie debilem.