Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

woli swojego dziadka jak mnie

Polecane posty

Gość gość

wiem że mój problem może niektórym wydać się śmieszny ale ja naprawdę sobie już z tym nie radzę. Chodzi o mojego chłopaka ( jesteśmy razem półtora roku) i jego dziadka... co niedziela jeżdzi do Niego na obiad niby nic w tym złego ale zaproponowałam mu kiedyś że na Mikołajki zabiorę o do kina taka forma prezentu oczywiście jedynym dniem jakim mogliśmy iść to niedziela dostałam tylko odpowiedź " przecież wiesz że jadę dziadka" nigdy nie czułam się tak potwornie.. teraz znowu się sytuacja powtórzyła zaprosiłam go na niedzielę na obiad tylko we dwoje do siebie znowu usłyszałam że woli jechać do dziadka.. co mam robić? zakończyć ten związek? dodam że każda niedziele wygląda tak samo... nigdy nie mogę zaplanować niedzieli " dla nas" bo on jedzie do dziadka...proszę pomóżcie...

Gość gość
nie bądź zazdrosna o dziadka,chłopak na pewno duzo zawdzięcza Mu.Na pewno dziadek dał mu i daje duzo miłości.Uszanuj to.Podoba mi sie twój chlopak,szanuje dziadka.Zdaje sobie sprawę,ze przyjdzie dzień,że Go zabraknie. Pamiętaj,że dziadek nie uczy nienawiści i pogardy.Daje mu duzo ciepła,oparcia.Nie walcz z dziadkiem.Bądź mądra.Ciebie tez ten dziadek pokocha.Dziadek kocha bezinteresownie.

Gość gość
tylko szkoda że mnie tak nie ceni jak dziadka..

Gość gość
Dlaczego nie pojedziesz z nim do dziadka? Nie chciałabyś go poznać?

Gość gość
jeżeli dziadek bierze niedziele to ty zarezerwuj sobie soboty i będzie git

Gość gość
bo mnie nikt nie prosi ani nic... widujemy się tylko w weekend więc sobota to trochę mało:)