Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupowanie ciuchów, butów,wycieczek przez chlopaka, czy to sponsoring?

Polecane posty

Gość gość

j.w. mój chłopak jest dla mnie bardzo hojny kupuje mi dużo ubrań, butów (są to kwoty rzędu 2-5 tys.zł miesięcznie na same ciuchy) często zabiera do SPA na weekendy, na wycieczki za granicę.... o płaceniu przy kolacji, za taksówki, zamawiane do domu jedzenie nawet nie wspominam. Jak jedzie gdzieś w delegację za granicę na kilka dni to przywozi prezenty typu złoty, markowy zegarek albo drogie buty, czy torebkę. Ostatnio moja przyjaciółka zasugerowała mi, ze to zakrawa o sponsoring i powinnam z tego zrezygnować, bo on mnie nie szanuje i nic z tego nie będzie.... ale nas nie łączy tylko seks. Mamy wspólne plany na przyszłość... Co Wy sądzicie na ten temat? Co mogą myśleć ludzie, którzy widzą, że chłopak tyle 'inwestuje' w moje przyjemności? dodam, że nie jest to jakiś stary dziad:) ma 29 lat, ja 26 . Przez jej słowa zwlekam z jego propozycją zamieszkania u niego (aktualnie wynajmuję, bo dopiero przymierzam się do zakupu swojego-w kredycie:/). Nie przyjęłam też do użytku jego samochodu. Więc generalnie ktoś mógłby powiedzieć , że jestem na jego utrzymaniu ale nie do końca tak jest, bo on płaci za przyjemności, za coś bez czego w takich ilościach da się żyć. Dodam, że zarabiam ok 5-10 tys/mc to nie jest chyba źle. Znamy się ponad 4 miesiące. Znamy juz swoich rodziców, wszyscy jego znajomi wiedzą, że ma dziewczynę więc jakoś mnie nie ukrywa... Jak myślicie , czy on mnie "kupuje" jak to moja przyjaciółka stwierdziła?

Gość gość
rzekoma "przyjaciółka" po prostu Ci zazdrości. jak go stać to czemu ma tego nie robić? nie wziął sobie jakiegoś nieroba, wie , ze dasz sobie i bez niego radę jak tyle zarabiasz , bo mało to nie jest. Musisz mu się po prostu bardzo podobać. Nie wiadomo może za jakiś czas mu się to znudzi.... więc korzystaj :) generalnie nie widzę nic podejrzanego. powodzenia

Gość gość
weź jej nie słuchaj żal jej dupę ściska bogaty jest to ci prezenty robi bo cię kocha i tyle

Gość gość
moim zdaniem gdyby nic do ciebie nie czuł to mialby gdzies takie prezenty jak np wspomniany zegarek, a dlaczego? z prostego powodu jakby chcial tylko seksu to kupowalby ci same sexi rzeczy, a normalne mial gdzies. ona ci po prostu zazdrosi. ewidentnie. to nie jest sponsoring , spokojne;) nie słuchaj takich bzdur.

Gość gość
facet ma po prostu gest. ma kase to kupuje coś swojej kobiecie. proste. co ma z nia robic? powinnas sie cieszyc.

Gość gość
a jaki jest w lozku czy zadowala Cie?

Gość gość
dzięki za odpowiedzi;) w łóżku jest bardzo dobry. Trochę głupio mi o tym opowiadać ale w końcu to forum... ma dużego, dba o mnie jest naprawdę bardzo dobry:) czuły, romantyczny ale zdecydowany i robi wszystko to co lubię do niczego nie zmusza. To początki więc może złudne podejście i moja głupia fascynacja ale jest mi cudownie w łóżku z nim. Miałam 3 facetów ale ten jest zdecydowanie NAJlepszy i NAJokazalszy ;p

Gość gość
są tacy faceci, mało to mało ale są więc ciesz się i nie doszukuj czegoś dziwnego, bo to uczucie wywołuje poznanie w życiu głównie kiepskich mężczyzn, potem się wydaje , że każdy jest beznadziejny. Doceń go;)

Gość gość
Niestety ma bardzo małego penisa. Ledwo czuje podczas seksu. Ale dzięki temu potrafię mu zrobić dobrze ustami tak jak lubi czyli całego... ogólnie dobrze mi z nim. .. chyba go kocham :-)

Gość gość
Dziękuję podszywie , niestety nie ma dużego. Ale mi to nie przeszkadza bo lubię jego charakter, Często rozmawiamy, mamy wspólne zainteresowania, czytamy podobne książki. Razem chodzimy na siłownię i biegamy... wiele nad łączy

Gość gość
13:02 i 3:05 PODSZYW I TO JESZCZE BEZCZELNY.

Gość gość
ja w tym nie widzę nic dziwnego. bogaty facet, którego stać, zapewne atrakcyjna kobieta, z którą mu dobrze i która mu się bardzo podoba. co w tym dziwnego? na zachodzie, gdzie więcej jest ludzi zamożnych nikogo nie dziwią drogie prezenty. chce Ci sprawić radość, to kupuje. owszem, za jakiś czas może się okazać, że Ci to wszystko wypomni, może się okazać ostatnim s********m, ale wcale nie musi. nie ma co doszukiwać się drugiego dna. korzystaj i ciesz się mężczyzną na poziomie. a koleżanka zwyczajnie Ci zazdrości, bo pewnie poznaje samych samców groszem nie śmierdzących, którzy kobiet nie szanują, bo to przecież materialistyczne księżniczki albo sponsorów, z którymi niekoniecznie chce sypiać, ale fajne ciuchy to by chciała. mojego nawet na kwiatka nie stać obecnie i pewnie długie lata nie zobaczę żadnego nawet drobnego upominku, o ile z nim wytrzymam. korzystaj :)

Gość gość
mojego narzeczonego miałam na myśli, nie sponsora haha żeby ktoś sobie nie pomyślał :P

Gość gość
jestem tego samego zdania co przedmówczyni. Autorka niestety nie każdej z nas taki się trafia. Jeśli Tobie z nim dobrze to olej teksty i sugestie koleżanki, bo on to wyczuje, że czegoś sie doszukujesz i tylko mu przykro będzie. Sama bym takiego chciała;) ale niesttey to nisza na rynku, a dwa musisz być naprawdę ładna i fajna , bo tacy faceci pustaków nie lubią wiem , bo kiedyś się z takim spotykałam ale przez własną głupote straciłam. Ciagle podejrzewałam, że mnie zdradza, bo tyle lasek za nim latało. Jak sie okazało nieslusznie ale mial dośc mojego marudzenia, kar typu 'brak sexu za smsa od kolezanki' więc rada-KORZYSTAJ I NIE ZRÓB TEGO CO JA.

Gość gość
dziewczyno fajnego masz faceta i nie masz powodów do zmartwień. Nawet jeśli z tego nic nie wyjdzie to będziesz miała miłe wspomnienia i tak myśl. Korzystaj. A ja Ci mowie, ze bedzie wszystko cudownie, zobaczysz;)

Gość gość
Jak go stać to w czym problem? jednego stać na kwiatka drugiego na mercedesa. Masz lepiej niż 80% kobiet więc baw się dobrze, dbaj o niego, bo wbrew pozorom wygląda na to, ze ten facet jest uczuciowy i miłości potrzebuje.

Gość gość
lepiej dawać upy za coś niż za darmo. Słusznie!koleżanka nie ma racji. Powodzenia;)

Gość gość
podpisuję się pod wszystkimi wyżej. jestem facetem i też gdybym tylko mógł oddałbym wiele swojej kobiecie. z***biście dobry seks z piękną kobietą, która mnie mega pociaga to spełnienie moich marzeń, to nie ma ceny.

Gość gość
Ale nie jest ci głupio brać te wszystkie prezenty? Kupujesz mu coś sama skoro tyle zarabiasz? Mi się wydaje że w normalnym związku to się prezentami wymienia a nie dostaje, jeżeli się tylko dostaje to to jest sponsoring, zgodzę się z koleżanką. Ja zarabiam tyle i ile mój chłopak i wymieniamy się prezentami, czasem pozwalam mu zapłacić za kolacje jak mnie gdzieś zaprasza, albo kupił mi bilety na drogi koncert, ale ja też mu daję prezenty, na ten koncert kupiłam mu koszulkę, oczywiście wydałam mniej niż on, ale gesty tez się liczą. On kupił bilety do teatru a ja zaprosiłam go do restauracji, kupujemy sobie książki na wzajem, czy jakieś słodycze, noi oczywiście prezenty na urodziny i święta. Bo jeżeli on ci tylko daje prezenty a ty nie, to jest normalne dojenie kolesia z kasy, czulabym się fatalnie w takiej sytuacji.

Gość gość
masz 26 lat i zarabiasz 5-10 tys miesiecznie? jaki to zawod?