Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kamien dekoracyjny w domu

Polecane posty

Gość nninnaa32
Radzę zerknąć sobie tutaj http://www.kameno.pl/kamien-dekoracyjny-poradnik.html . Jest tam bowiem ciekawy poradnik dotyczący kamienia dekoracyjnego. Takie rady na pewno okażą się bardzo pomocne. Poza tym plusem jest to, że można tam również sprawdzić ofertę.

Gość gość
Również polecam kamień naturalny. Bardzo spodobał nam się ten kupiony od firmy HB Polska - wygląda niezwykle elegancko i nowocześnie. Warto!

Gość gość
Świetne ozdoby wykonane z kamienia naturalnego wykonuje firma www.lermanstone.pl z Łodzi. Wykonali dla mnie blat kuchenny i wykończenia łazienki. Wykonują świetne ozdoby, więc polecam wam się do nich zgłosić.

Gość gość
Oferta firmy www.piedraland.pl jest bogata właśnie w kamień naturalny, może wiec coś od nich się przyda. My tam kupowaliśmy kruszywo w bardzo dobrych cenach, ogólnie przyjemnie nam się współpracowało z ta firmą.

Gość gość
My zamawialiśmy blat z tej firmy http://marmurowe.pl/, świetna jakość, a jeszcze lepiej wygląda :) Polecam zajrzeć, naprawdę duży mają wybór i szeroki asortyment :)

Gość gość
Spory wybór różnych rodzajów kamienia naturalnego znajdziecie w ofercie tej hurtowni HB Polska - kupiliśmy od nich marmur w naprawdę atrakcyjnej cenie - polecam!

Gość gość
mnie to się podoba cegła klinkierowa. Tak się właśnie zastanawiam nad remontem, czy ktoś może mi powiedzieć czy cegła Roben czy King Klinker? jakie macie doświadczenia?

Gość gość
ja uwielbiam cegły klinkierowe w domu. Sama mam taki wystrój, zrobiony z cegły Roben i za nic w świecie nie zamienię takiego wystroju na żadne kamienie dekoracyjne, imitacje czy inne panele.

Gość genex
Zdecydowanie King Klinker, mam i się sprawdza. Jedna ściana w moim salonie to klinkier od nich i wygląda rewelacyjnie, jak do tej pory dobrze się też trzyma i nie niszczy.

Gość gość
Według mnie lepszym rozwiązaniem od kamienia naturalnego jest beton architektoniczny. Sprawdza się on szczególnie w nowocześnie urządzonych wnętrzach. Polecam wam zgłosić się do firmy www.btb-radzymin.pl, która zajmuje się wykonywaniem elementów wykończenia z betonu architektonicznego.

Gość gość
Wcale nikt nie zauważył ze podszywacie się pod klientów żeby reklamować za darmo swoje produkty. Nie ma co..... „solidne” z was firmy skoro was nie stać nawet na porządna reklamę tylko na darmowym forum się podszywacie pod klientów

Gość gość
Pamiętajcie że kamień naturalny trzeba odpowiednio zabezpieczyć żeby na długo cieszyć się jego urokiem, zwłaszcza gdy jest zastosowany w kuchni. Moje kamienne blaty zabezpieczyła preparatem Dynasil FX zrobiłam to sama wiadomo trochę brzydko pachnie, ale warto! Teraz wiem że jak coś się rozleje to nie będzie plam, nawet jak nie posprzątam od razu. Co ważne środek ten jest dopuszczony do kontaktu z żywnością

Gość gość
Mi bardzo podobają się rzeźby i zdobienia wykonane z kamienia piaskowego. Dlatego zgłosiłam się do firmy www.kamieniarstwo-pisarski.pl, która zajmuje się wykonywaniem dekoracji tego typu. dekoracje oferowane przez tą firmę świetnie sprawdzają się w domu, na tarasie i w ogrodzie.

Gość gość
Sama mam sporo elementów wykonanych z kamienia naturalnego w domu. Zakupiłam go od firmy www.granimex.pl, która posiada ponad 100 odmian kamienia naturalnego. Moją ulubioną jest chyba Black Forest. Lubię ciemny granit.

Gość gość
A widziałes moze na tej stronce https://www.obi.pl Tutaj faktycznie wybór jest naprawde dosyc duzy.

Gość korko
Ja mam połączenie kamienia z cegłą klinkierową od King Klinkera. Świetnie się prezentują takie połączenia, najbardziej lubię różne kontrasty, połączenie jasnego i ciemnego materiału. Na przykład w salonie mam ciemną tapetę i beżową farbę.

Gość gość

Ślicznie wyglądają zdjęcia na stronie https://klinkierbud.pl/galeria,29. Czerwone czy białe cegły klinkierowe pięknie wyglądają i to nieprawda, że się źle to czyści. Dobrze zaimpregnowane, to wystarczy miotełka, odkurzacz i po sprawie. 

Gość dominika00

Powiem Wam ze w Obi są rzeczy niezbędne jesli chodzi własnie o remont
Zawsze wybierzecie coś dla siebie.

Gość walerka99

NA pewno w Obi to znajdziesz. Bo ja jak porównywałam ceny w innych marketach budowlanych to tu jednak są najlepsze.

Gość ViksaViksa

U mnie naprzykład w różnych miejscach bardzo dobrze się sprawują płytki klinkierowe King Klinker. Mam w salonie, w przedpokoju, w kuchni płytki w różnej kolorystyce i ładnie dekorują, dwa chronią ściany przed zabrudzeniami

Gość gość

Kamień świetnie nadaje się do dekoracji domu. Sprawdza się w kuchni, salonie i łazience. Jeżeli mieszkacie w Warszawie to polecam wam zapoznać się ofertą firmy www.granimex.pl Jest to bardzo dobra hurtownia kamienia naturalnego, która posiada szeroką i ciekawą ofertę.