Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Hofman vs olejnik

Polecane posty

Gość gość

Wg. mojej wiedzy – a jest to wiedza z poważnych źródeł – związki prezydenta z Wołominem są głębsze. Zadam pytanie prof. Nałęczowi: czy były członek władz SKOK Wołomin – pan Kleszczewski – jest członkiem komitetu honorowego pana prezydenta? Bo wg. mojej wiedzy jest. Jeśli taki człowiek – z zarządu SKOK Wołomin – jest członkiem komitetu honorowego PBK, to to przestaje być zabawne. Zaczyna robić się krucho z argumentacją, że prezydent nie ma nic wspólnego ze SKOK-iem Wołomin – cytuje Hofmana 300polityka pl. Tomasz Nałęcz nie dał jednoznacznej odpowiedzi. - Nie wiem, czy jest w komitecie honorowym – mówił. Chwilę później na ratunek przyszła prowadząca program. Powiedziała do Adama Hofmana (Nie da się tego opisać, cytujemy za 300polityka pl): M. Olejnik: Panie pośle, musi pan chyba przeprosić prezydenta Komorowskiego, bo pan Kleszczewski nie jest i nie był nigdy w komitecie honorowym pana prezydenta. Właśnie dostałam informację, że nie był. A. Hofman: Od kogo? M.O: Z Pałacu Prezydenckiego. A.H: A to zadzwonili do pani? M.O: Mam kontakt z wydawcą. A.H: Ma pani kontakt z bazą! To przybrało formę groteski. X "obiektywności i bezstronnicznosc" tej pani jest niesamowita :):D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować