Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprawdzenie poprawności ang listu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam na angielski napisać lis to przyjaciela w którym poruszę swój temat choroby,a dokładniej - opisać problem i objawy - napisać o dwóch rzeczach które się zrobiło w danym temacie - poinformować jak długo się spodziewam posiada tego problemu - zapytać o radę Napisałem jak umiałem, kilka razy korzystałem z słownika. Chciałem sam siebie sprawdzić, w maju podchodze do matury z podstawy j. angielskiego. Prosiłbym o sprawdzenie, ewentualnie napisanie poprawek no i o zdanie czy z takim listem mam jakie kolwiek szanse zdać maturę z angielskiego? Pozdrawiam i serdecznie dziękuję. Hi Magda How are you? I hope that is OK. I am very sick I have high temperature. I hurt me head and my throat. In first day my disease I was in work, but on second day I did not go to my work. I went to doctor in my town. My doctor said that I have disease flu. Doctor gave me seven day sick leave with work and I got three cure. During my sick I am eating a lot of vegetable and healthy food with rich vitamins. I hope that week I recover healthy and I will go to work. I have got question for you. Do you know how fast recover healthy? Do You know good cure on my symptoms disease? I hope see you soon. Regards

Gość gość
Pomóżcie, proszę

Gość gość
"I hurt me head and my throat." dosłownie "ranię moją głowę i gardło" :P

Gość Majonezzzzzzzzkka
zamiast się nabijać to byście mu pomogli, ja bym sama mu pomogła ale nie umie angielskiego. dla kogoś kto umie to nie ma tu tego dużo do ogarnięcia.

Gość gość
Luzie pomóżcie mi z tym listem