Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrowe i piękne włosy

Polecane posty

Gość gość

Od kąd pamiętam miałam łupież, rzadkie i wypadające włosy. Próbowałam wszystkich szamponów i odżywek, nawet tych z apteki i nic... Dopiero pół roku temu odkryłam olej kokosowy, poleciła mi go koleżanka. Wcieram go regularnie w skórę głowy a ponadto nacieram całe pasma raz w tygodniu na zasadzie maseczki. Włosy są nie do poznania. Szybciej rosną, lśnią, przestały wypadać i pozbyłam się łupieży więc polecam wszystkim olej kokosowy http://hh-life.pl/produkt/olej-kokosowy-ekogram-280g/

Gość gość
WYPIERDDDDALAJ SPAMÓWO!

Od dłuższego czasu mam problem z wypadającymi włosami oraz rozdwajającymi się paznokciami. Stosowałam wiele preparatów, ale nie przynosiły pożądanego efektu. Ostatnim moim odkryciem jest- DERMOVITAL firmy Biovitalium. (www.naturalnauroda.pl) Dzięki niemu zauważyłam poprawę włosów- wzmocniły się i zregenerowały, coraz mniej ich wypada. Paznokcie stały się twarde, nie łamią się. To wszystko dzięki temu, że preparat ten zawiera bombę witaminową oraz różne biopierwiastki i aminokwasy, a także ekstrakty roślinne. Opakowanie wystarcza na miesiąc i już w trakcie kuracji widać pożądane efekty :) W 100% polecam! ;)

Zapraszam do polubienia fanpage na fb -najnowsze metody przedłużania włosów, najnowocześniejszy profesjonalny sprzęt dla salonów fryzjerskich i najlepszej jakości naturalne pasma włosów oraz szkolenia z zakresu przedłużania i zagęszczania włosów https://www.facebook.com/pages/Klinika-W%C5%82os %C3%B3w-Beauty-for-You/418165411585206 Sprawdź koniecznie! Informacje i konkursy! – Bądź na bieżąco :)