Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zalamana, nie chudne

Polecane posty

Gość gość

nie wiem juz co robic, nie jem "zakazanych" rzeczy, prace mam taka ze ciezko duzo cwiczyc i jestem zawsze zmeczona, widze ze z kazdym rokiem tyje... jakie sa najlepsze, naprawde skuteczne cwiczenia i triki? brzuch, posladki, biodra, uda a nawet rece... niestety mam to w genach i jestem niska :( pomocy mam depresje przez to!!

Gość gość
Nic nowego nie powiem: planuj posiłki, jedz regularnie, zwiększ wysiłek fizyczny (np. 50 przysiadów to raptem dwie minuty) i zbadaj się. Skuteczna jest siłownia, ale na to jednak trzeba mieć czas. Natomiast wyjście przed dom i pobieganie 10 minut jest praktycznie nieodczuwalne.

Gość gość
To Może być od tarczycy. Ale jeżeli jesteś zdrowa to co jesz? Może za zadko, trzeba często i regularnie jeść małe posiłki żeby schudnąć, moja siostra jadła dwa razy dziennie i miała nadwagę, poszła do dietetyka, dali jej dietę na pięć małych posiłków i listę rzeczy których jeść nie wolno i schudła na maxa, niby je co chwile ale jest szczupła. Naprawdę to tak działa, metabolizm trzeba rozkręcić ale też zredukować kalorie do ok 1600 noi chleb, ziemniaki, makaron to są rzeczy które tucza. Noi ruszaj się dużo

Gość gość
ja utylam 7 kg od malojedzenia i malopicia , pracowalam nad pewnym projektem a ze z natury jestem ta co zapomina jesc jadlam bylejakie sniadanie o 7 rano i pozniej obfita kolacje okolo 19 , niby malo bo tylko 2 posilki a 7 kg w gore