Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mleka Hipp bio i bio combiotik

Polecane posty

Gość gość

Ile kosztuje w Pl mleko hipp combiotik 1 ? Czy dostanę mleko Hipp bio (nie combiotik) ? Tu gdzie mieszkam są te z dodatkiem bakterii mlekowych i bez i na koniec pytanie czy jest mleko następne 2 bez skrobii? Byłąbym wdzięczna za podanie cen tych mlek u was .

Gość gość
Wejdz sobie na stronę hipp.pl i zobaczysz że nie ma tam żadnego mleka hipp bio (są tylko combiotik) . W Pl asortyment jest bardzo okrojony i ceny bardzo wysokie, dużo wyższe niż w Niemczech czy Austrii.

Gość gość
To samo , ja. Przyjeżdżam do kraju na wakacje, myślę sobie że mleka te same, szukam po sklepach mleka Hipp bio zagęszczonego (od urodzenia) a tu o takim nie słyszał nikt :). W końcu kupiłam combiotik po którym moje dziecko było zaraz głodne i przepłaciłam jak za woły . Zaraz był Telefon do męża żeby w drodze do Pl przywiózł co trzeba . Prawda jest taka że nie oszczędzam na dziecku ale tak drogiego mleka Hipp jakie jest w Pl to bym nie kupowała :/

Gość gość
Dzięki za dpowiedzi ale cen nadal nie znam :). To że musiałabym kupować combiotik to bym dzielnie zniosła bo zawsze można trochę zagęścić kleikiem .

Gość gość
Dziewczyny to macie nieaktualne doświadczenia. Obecnie są i u nas mleka bio i bio combiotik bo sama jestem w temacie. Nie ma jedynie mleka następnego bez skrobii bo wiem że na zachodzie do nowość więc i trochę zejdzie zanim do nas trafi. Wszystkie te mleka u nas są i ceny są podobne do tych w Niemczech.

Gość gość
ja w niemczech kupuje hipp bio i kosztuje 8euro.a co to za combiotyk albo te inne jakies pre?

Gość gość
No wiesz ja też kupuję w Niemczech i wiem co to combiotik czy mleko pre :D

Gość gość
No to ja mieszkam w At i za mleko Hipp bio początkowe w sieci sklepów Muller płacę 6 euro za 600 g a za hipp combiotik początkowe (pre) trzeba dać ponad 10 euro jednak za początkowe combiotik 1 czyli zagęszczane płaci się 8.45 euro za 600 g. Dla pytających co to PRE, pre to zwyczajnie mleko początkowe , rzadkie, takie jak jedynka w Pl a jedynka to z kolei początkowe lekko zagęszczone skrobią , bardziej sycące tak zwane.

Gość gość
Ale wiadomo że w Niemczech będzie taniej, w końcu Hipp to niemiecka marka

Gość Afro

A co oznacza Combiotik?