Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam kobiety na całe życie Moge Cie utrzymywać, ale znajdź się w końcu kobieto

Polecane posty

Gość gość

Mogę Cię utrzymywać, pracuje w budżetówce, mam własne mieszkanie po rodzicach 62m2 3 pokoje, miasto 45tys mieszkańców Będę Cię nosił na rękach, nigdy nie zdradzę! i tego samego oczekuję od Ciebie. Będę Ci nosił kwiaty, zapraszał do kina, teatru, na romantyczne kolacje, będę Cię obdarowywał prezentami, spełniał twoje zachcianki, będziemy razem podróżowali. Ja 29 lat 186cm wzrostu 82kg TY: nie oczekuje miss, ale paszczury odpadają masz zajmować się domem i dbać o ognisko domowe Masz mnie kochać. Dom ma być wypełniony miłością Nie musisz mnie usidlać na dziecko, ożenię się z Tobą i będę Cię utrzymywał, bez tego, chociaż dzieciątko może za parę lat bym chciał, ale to tylko gdybyśmy oboje tego chcieli :)

Gość gośćk
zgodziłabym się i miałbyś jak w raju ,gdyby nie słowo "masz się.."

Gość gość
ok ja paszczurem nie jestem >? a ty?

Gość gość
nawet fajnie napisałeś ale to słowo "paszczury" pokazało niestety jakim jesteś chamem i prostakiem

Gość gość
Aha czyli utrzymanki szukasz a potem jak Ci się znudzi to kopniesz w tyłek tylko szkoda,że kobieta wtedy zostanie bez doświadczenia zawodowego i nigdzie jej nie przyjmą.

Gość gość
Musisz puścić anons jeszcze raz , bez słowa "masz"

Gość gość
Zgadzam się z komentarzami powyżej. Poza tym to nie TARG!

Gość brokeninside87
to szukasz dzivki, żony i pani do towarzystwa w jednym?:D

Gość gość
"MASZ!!!" bo to ja będe Panem w tym domu ladacznico

Gość gość
MASZ! płacę (utrzymuje Cię) i WYMAGAM, to chyba zrozumiałe...

Gość gość
wszystko bym spełniała ale mam tylko 1,50 cm Odpadam ?

Gość gość
Podziękuję za takiego faceta. Co to za przyjemność siedzieć w domu przez 3/4 dnia gotować,sprzątać,prać i czekać aż mężulek z domu wróci?

Gość gość
Czyli wychodzi na to, że nie chcesz być z kobietą, ale chcesz mieć kobietę... ciekawe ile chętnych się zgłosi.

Gość gość
posty o "MASZ" to podszywy :o jezu ludzie, naprawdę wam się nudzi, że podszywać się musicie? A samo 'masz' może dość nie fortunnie ale chodzi mi o to, żeby to była kobieta która lubi i chce zajmować się domem i dbać o tzw ognisko domowe i ciepło rodzinne, to jest dla mnie bardzo ważne 150cm? byłem kiedyś z taką co miała 153, nie przeszkadzało mi to, tym bardziej, że ona bardzo lubiła w szpilkach chodzić

Gość gość
te czasy już minęły panów i władców ,piękne lubią inne zasady,napisałeś że możesz" utrzymywać więc nie było że to warunek

Gość gość
ciepło domowe = gotowanie, mycie podłóg, pranie brudnych gaci, prasowanie,mycie okien,odkurzanie. :D:D:D

Gość gość
Iee, nie po to człowiek technikum skończył, studiuje, planuje kolejne studia, kombinuje jak to pogodzić ze zdobywaniem doświadczenia zawodowego, żeby z czymś ruszyć po studiach, aby jakiś facet powiedział: masz siedzieć w domu. :( Ptaszek w pozłacanej klatce...

Gość gość
ja lubię zajmować się domem ,i uwielbiam miłą atmosferę ale nie mogę nieć szlabanu na aktywność zawodową

Gość gość
Masz do wyboru kobietę leniwą, która będzie siedzieć w domu i na siedzeniu poprzestanie, albo ambitną, która w domu siedzieć nie zechce, a skoro będzie pracować zawodowo, to i o podział obowiązków zawoła. Oczywiście, są też takie, które chcą być w 100% gospodyniami domowymi, ale jest ich na prawdę bardzo maleńko. Jednak życzę powodzenia. :)

Gość gość
Jestem chetna Atrakcyjna Brunetka.

Gość gościnnie dzisiaj
Zakochałabym się w Tobie ;) Ładny post Pytanie do gości : gdzie jest napisane że miałby się szlaban zawodowy ? pozdr 🌻

Gość gość
OJ źle to odbieracie, tu nawet nie chodzi o zrobienie z was niewolnicy. Ja mam prawie 3tys/mc wiem, zaraz będą wielkie krzyki, że to grosze itp dobrze wiem ile ludzie w Polsce zarabiają, moi znajomi, rodzina, ludzie w okół i ja naprawdę nie mogę narzekać. Jeśli chcesz się rozwijać, proszę bardzo, możemy nawet wspólne konto mieć, a do sprzątania prania prasowania i gotowania wziąć sobie gosposie. Chodzi tylko o to, aby nie zatracić podstawowych wartości jakimi są: miłość, dobroć, szacunek do drugiego człowieka, zaufanie, starania o siebie, a nie że tylko jednostronny związek, gdzie facet lata za kobietą jak pies, a on nic od siebie nie daje, z jej strony też muszą być starania, czułe słówka itp Jestem romantykiem, więc żeby potencjalna kandydatka też lubiła te klimaty, spacer brzegiem morza o zachodzie słońca, romantyczne kolacyjki, przytulanki przy winie, głębokie patrzenie w oczy. Żeby to nie było tak, że człowiek zasuwa od rana do wieczora, spotykamy się wieczorem, oboje zmęczeni, kolacja i spać i tak do usranej śmierci, tylko, żeby mieć dla siebie czas, by to uczucie kwitło, by nigdy nie zgasło, a my oboje musimy się starać o to by ciągle je wzniecać na nowo Ehh... szkoda mojego pisania, dzisiaj media i internet zlasowały mózgi wszystkim, tylko materializm i konsumpcjonizm, chwalenia na fejsbukach itd ja tak nie chce :o ludzie dziś zapominają, co tak naprawdę jest w życiu ważne...

Gość gość
Zgłoszą się chętne ale... a) będą to dziewczyny, które miały problemy z ukończeniem szkoły b) matki z dziećmi,które szukają sobie frajera, który sypnie kasą c) dziewczyny o wiejskiej mentalności,które nie mają wygórowanych ambicji i posiadanie męża to dla nich największe osiągnięcie życiowe

Gość gość
Nie wiem, zasugerowałam się wpisami innych :D A może to "masz" tak nakierowuje. "Masz się zajmować domem i dbać o ognisko domowe" - czyli nasuwają się dwie opcje. Albo on siedzi w domu i się nim zajmuje, albo ona pracuje zawodowo i dodatkowo zajmuje się domem, co jest lekko chore i kojarzy się ze służbą. :)

Gość gość
chłopie 3 tysiace to wiele nie jest, żeby brać gosposię, ale może trafi ci się jakaś skromna dziewczyna co ogarnie i dom i Ciebie i pojdzie do pracy dla samej siebie, powodzenia

Gość gość
nieprawda że takie osoby tylko się zgłoszą ,podoba mi się to o czym teraz piszesz autorze ,po prostu chcesz miłości i miłego stanu zakochania który nie będzie się kończył.ja uważam że to możliwe o ile to dwie odpowiednie osoby

Gość gośćM
gość dziś tym wpisem mnie zachęciłeś, choć nie szukam nikogo :D No sprzątaczki nie chcę, bo moje brudy, to nie sprawa obcych, ale chciałabym tak faceta, co to ma wartości, nie zdradzi, chce żyć z a nie obok. Spacery wieczorem :) Lubię chodzić po nocy, i zawsze chciałam iść z kimś na spacer o wschodzie słońca, po mieście, jak jest pusto. No nic, powodzenia, obyśmy trafili na takich, jakich potrzebujemy. Jak kiedyś kilku kolegom opowiadałam o swoich wymaganiach (wierność, szacunek, żeby się obie strony starały itp), to (zwłaszcza przy obustronnym staraniu) słyszałam, że mam za duże wymagania. A to byli koledzy, z którymi nie było żadnych romansów, tylko znajomość, więc nie musieli czuć się zagrożeni w żaden sposób, stąd wzięłam ich opinie za obiektywne.

Gość gość
Tak sie zastanawiam autorze, gdzies ty był wczesniej. Inni sie proszą o miłość a niektórzy nie umieją docenić tego, co maja. Ech zycie

Gość seennienoca
system wartości to jedno ,ale wielka druga rzecz czy oboje się w sobie zakochają a to wielka niewiadoma :-)

Gość gość
"Będę Cię nosił na rękach, nigdy nie zdradzę! i tego samego oczekuję od Ciebie. Będę Ci nosił kwiaty, zapraszał do kina, teatru, na romantyczne kolacje, będę Cię obdarowywał prezentami, spełniał twoje zachcianki, będziemy razem podróżowali. " xxx Już od samego czytania takich rzeczy mnie mdli. A co dopiero jakbyś zaczął wprowadzać to w życie...