Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoria1985

jAK MAM ODEJŚC?

Polecane posty

Gość Wiktoria1985

Sprawa jest prosta jak drut. Mam chlopaka, nie-meża. Jestesmy razem lat 13, mamy 10 letniego syna. Od paru lat (tak, jestem naiwna) zyjemy ze sobą jak brat z siostrą. On nie chce tego zmienic. Mam ostra depresję z tego powodu. Diagnozuje się, czuje podle... Mieszkamy (na domar zlego) w jego domku, tj. jego rodzicow, mamy piętro.. Umarla moja babcia po ktorej dostalam mieszkanie, do ktorego chce sie wprowadzić. SAMA Z SYNEM! Jestem mloda, mam 30 lat, ale nie mam pracy:( Owszem ,zawsze mozna jakas znalezc, ale mam niezlą depresję i praktycznie nie wychodze z domu. Z drugiej strony ta sytuacja dobija mnie jeszcze bardziej. Nie chce z nim być. Cierpię. On juz kilka razy przyznal, ze ciagnie to juz tylko dla syna. Nie klocimy się. Po prstu zyjemy obok, placimy rachunki i jwemy razem obiady. Jak rodznestwo.. Nie wiem co mam robic, tamto mikeszanie stoi puste, wymaga remontu, ale jest bardzo dobre dla 2 osob: tanie i male. Chce zmienic obecny stan rzeczy! Chce sie wyprowadzic od niego i jego ordziny z synem, ale nie mam dochodu. Mam oszczednosci, ale szybko mi stopnieją, jak pojde na swoje... Co do tego zwiazku, to uwazam ,ze trace czas ratując to. Jest lepiej, gdy mowie, zeo djede, potem znow jest beznadziejnie. On jest totalnym impotentem!!! Psychicznym i seksualnym. Niewidzi mnie jako kobiety. Wo gole nie wiem czy inne tez widzi... Nie zmienie tego, nie chce czekac az sie wyleczy, bo on uwaza, ze jest ok..\Co robic?:(

Gość wiktoria1985
up

Gość gość
na poczatek znajdz jakakolwiek prace odloz sobie troche i wyprowadz sie

Gość wiktoria1985
up

Gość gość
Piotrek lecz się!

Gość gość
Powies sie k*****e!