Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka96100

podobno jestem idealna... wiec w czym problem

Polecane posty

Gość stokrotka96100

Hej, sprawa dziwna, często spotykam sie z odrzuceniem od chłopaków, mówią jesteś idealna ale to nie to, już nie mogę sobię z tym poradzić, potrafię znaleźć masę kolegów ale nie mogę znaleźć sobię chłopaka.. w czym tkwi problem, jestem osobą bezproblemową, nie kłócę się o błahostki bo wiem że nie warto, nie narzekam na wszystko, jeżeli już spotykam się z jakimś chłopakiem daję mu jakąś swobodę, wiadomo wszystko z rozsądkiem, każdy chłopak który mi się spodoba potrafi traktować mnie tylko jak przyjaciółkę ... słyszę wiele komplementów na swój temat, nie wiem co robić, dziewczyny problematyczne łatwiej mają znaleźć chłopaka niż ja, dlaczego ? powinnam coś w sobię zmienić ??

Gość gość
Nie zmieniaj Faceci są dziwni.. Kto ich zrozumie :-P Sami nie wiedza czego chcą

Gość stokrotka96100
Tylko nie chciałabym zostać do końca życia sama.. ciężko mi jest tak żyć

Gość gość
Hmm, wymagaj czegoś od faceta. Nie chodzi o kasę, samochód czy coś. Ale wymagaj żeby był podobny do Ciebie. Masz z nim mieć wspólne tematy do porozmawiania i przede wszystkim SWOJE ZDANIE. Nie zmieniaj zdania bo facet myśli tak to ty też. Niech Cie przekona do tego... Z drugiej strony radzę poszukać chłopaków którzy docenią, wy tak macie, że latacie za draniami a potem płacz cały rok, że zawsze was to spotyka, że olewają was itp.

Gość gość
Mam podobny problem. Usłyszałam już "nie zasługuję na Ciebie" i "jesteś ideałem dla większości facetów" czy powinnam to interpretować jako "jesteś pasztetem ale chcę być miły" ?

Gość gość
mam 163 wzrostu i ważę 53/5 kg

Gość gość
bo faceci wola jedze na ktora moga ponarzekac. tylko gadaja,ze takie laski jak ty to na zone,a rzeczywistosc jest zupelnie inna

Gość gośćewunia
A ile masz lat? Ja znalazłam pierwszego faceta jak miałam 27 mimo ze idealna, od 10 lat ludzie sie dziwili jak taka dziewczyna jak ja może mieć problem z tym. Masa ludzi rozwodzi się po 30 i to też jest jak poszukiwanie na nowo. Nigdy nie ma gwarancji ze będziesz z kimś do końca życia.

Gość stokrotka96100
Mam 19 lat

Gość gość
a z jakiego miasta jesteś?

Gość gość
No to no comments! (To ja co znalazłam dopiero jak miałam 27)