Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loooki

facet nie chce wspólnego mieszkania

Polecane posty

Gość loooki

Drodzy użytkownicy kafeterii. Co sądzicie o tym, że facet, pomimo deklaracji, że kocha swoją dziewczynę i planuje sobie z nią ułożyć życie nie chce z nią zamieszkać? W omawianym przeze mnie przypadku nie chodzi o względy finansowe czy konserwatywne poglądy o mieszkaniu przed ślubem, ale o to, że facet powiedział, że lubi być sam i nie wyobraża sobie tego, żeby mu ktoś bez przerwy chodził po mieszkaniu. Czy według was facet jest typem samotnika który po prostu potrzebuje trochę przestrzeni czy raczej niezdolnego do życia z drugą osobą outsidera?

Gość gość
ile ma lat? PS. Zapomniałaś o 3 opcji - niedorosły dzieciak, któremu pasuje życie samemu

Gość gość
dla mnie to dziwne ogólnie kobiety gotują sprzątają ja jestem samotniczką ale jak bym sama mieszkała a facet by był jak typowa żoneczka to bym go chciała w go w chacie więc moim zdaniem facet kręci faceci tak mają jedno mówią drugie robią człowieka się poznaje po czynach nie słowach

Gość gość
ja jestem kobieta i mam tak samo co on,lubie mieszkac sama mogę ewentualnie pomieszkiwać razem,ale baby to bym nie strawila sa bardzo upierdliwe i wysysają krew :-)

Gość looooki
w jakim sensie kręci? Facet ma 26 lat. To nie mój przypadek, ale koleżanki. Tylko ja znając jego opinię na temat ich ewentualnego wspólnego zamieszkania mam do niego mieszane uczucia i nie wiem czy słusznie.