Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpita

Czy kobiecie wolno wypić?

Polecane posty

Gość rozpita

... bo juz mnie trafia.... jak impreza piwna to powinnam siedzieć z jednym - zajrzeć do kilku kufli juz nie... jak mocne trunki to.... Ty PIJESZ??? Czy sa tu "kobiety pijące":)? Jak się odnajdujecie w towarzystwie?

Gość gość
baba pijana to d...sprzedana

Gość gość
ja nie piję bo nie lubię ale jak lubisz to pij ale nie za dużo

Gość DolceNat
Ja jestem kobietą pijącą. Na imprezach zdarza mi się sporo wypić, ale nigdy też nie udawałam, że jest inaczej. Nie chowam się po kątach. Faktem jest, że towarzystwo różnie na to reaguje. Szczególnie inne kobiety sączące jednego drinka przez kilka godzin patrzą z ... no właśnie. Z dezaprobatą? Pogardą?

Gość rozpita
Hej DolceNat, dziękuję:) ... no tak, inne kobiety bywają najgorsze... ale faceci tez często okazuja "zaskoczenie" - jak na Ciebie reaguje otoczenie? Czy to tylko czy tez może utajona zazdrosc??:) ps" dzięki , bo na idiotyzmy innych nie reaguję!

Gość DolceNat
Tak, to prawda. Faceci też bywają zaskoczeni, ale nie spotkałam się z jakąś niemiłą reakcją, wręcz przeciwnie - to raczej sympatyczne sytuacje. Wypicie wspólnie drinka czy piwka skraca dystans i zwykle potem świetnie się bawię. A Ty usłyszałaś jakieś nieprzyjemne komentarze?

Gość gość
Ja też byłam kobietą pijącą.A jaką mocną głowę miałam.Nie to co te z jednym drinkiem.Nie zauważyłam tylko kiedy frajda się skończyła a zaczął się koszmar.

Gość rozpita
Jesli chodzi o inne kobiety to raczej "te spojrzenia":) Odnosnie facetów to moze bardziej zdziwenie/niepewnosć czy zamawiąjac kolejne piwo zapytac takze ciebie czy chcesz? Czy na pewno Tobie polać? - czasem to takie nieswoje.... Czy faceci maja monopol na picie:)?

Gość rozpita
gościu 23:43 - rozumiem, ze miałas problemy.... ja póki co lubię alkohol i "umiem" wypić.

Gość gość
Mają monopol,dlatego nas alkoholiczek na grupach AA jest mniej,identycznie jak na imprezach…

Gość gość
Sraaaam na spojrzenia. Mamy równouprawnienie. Jak się facet za bardzi dziwi to mu mówię "wyobraź sobie że lubię też dobry seks". Podkreślam doobry, a nie byle wsadź i wytrzeb worek. Głupi nie załapie a tym samym pomaga mi wyplewić faceta głupola. A co taki o mnie pomyśli? Wisi mi kompletnie. Znam swoją wartość i byle głupolowi satysfakcji nie dam.

Gość gość
Rozpita to ,,umiem,,to już niedługo.Zaufaj doswiadczonej osobie i przestań w czas.To u was to jest tzw faza ostrzegawcza.Niestety mało kto zatrzymuje picie w tej fazie,granica jest niewidoczna dla osób pijących.Gdyby było wiadomo,gdzie ona jest nikt by się nie uzależnił.Jeśli inne osoby reagują tak jak piszesz to mamy takie powiedzeni:jeśli inni dają ci do zrozumienia,że masz ogon to przynajmniej o b e j r z y j s i ę.

Gość rozpita
00:03 - myslę, ze jak poczuję, ze jest xle to przestanę i nie szukam tutaj umoralnienia, ale dzieki:)

Gość rozpita
DolceNat - odpadłas?

Gość rozpita
cóz - chyba nikt juz nie pagada w temacie....

Gość gość
up....

Gość gość
Jak najbardziej wolno. Wśród moich znajomych tylko jedna sączy piwo przez całą imprezę. Reszta dziewczyn lubi konkretnie popić :)

Gość gość
ale jakos kazda pisze o innych....