Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ygość

Okropne sutki, piersi.

Polecane posty

Gość ygość

Mam rozmiar C a i tak wyglądają na mniejsze, dlatego że mam bardzo duże otoczki wokoło sutków. A same sutki są małe. W połączeniu wygląda to okropnie.. Kiedy spojrzę na nie widać głównie tą otoczkę która jest w ciemno-czerwonym kolorze. Z daleka to wygląda jakbym sutki zajmowały 70% powierzchni piersi. Nie wiem co mam z tym zrobić, wstydzę się pokazać chłopakowi. Właściwie to nadal z tego powodu jestem dziewicą, ponieważ kiedyś kiedy miało już do czegoś dojść ówczesny partner skomentował że mam "ogromne sutki", chociaz tak naprawdę te sutki są bardzo małe, właściwie to nie naturalnie małe w porównaniu z otoczkami. Wygląda to mniej więcej tak jak na tym zdjęciu : http://x4.fap.to/images/full/52/135/1358471674.jpg - tyle że mam o prawie połowę mniejszy biust. Czy ma ktoś podobnie? Co o tym myślicie ? Czy to rzeczywiście jest duży mankament ?

Gość gość
Po pierwsze: idź do brafiterki, bo coś takiego jak C nie istnieje (sama litera to nie rozmiar). A po drugie: masz normalne piersi!

Gość gość
Cyc jak cyc. Ja bym się załamała jakbym miała takie nalane cielsko jak ta kobita. Ty na pewno takiego nie masz wiec nie szukaj dziury w całym. Chyba, że masz, to faktycznie mankament posiadasz i to big.

Gość gość
nikt nie jest idealny, a ta kobieta ze zdjęcia chyba nie nosi stanika i cycki ma na brzuchu, ale buzie ma ladną

Gość gość
po pierwsze sutki to medyczne określenie całej piersi, to co opisujesz to brodawki sutkowe a po drugie te otoczki to aereole

Gość gość
Mam identyczny problem co Ty!!!! Masakra.. Mam przez to kompleksy ;/ da rade cos z tym zrobic? Chirurgicznie albo cos...?

Gość gośćsebasssssss
Przeciez to jest cholernie seksowne,ze tez te polskie chloptasie nic nie wiedza o seksie.