Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutno mi, pocieszcie mnie :(

Polecane posty

Gość gość

Ludzie z klasy nigdzie mnie nie zapraszają. Jestem w 3 liceum i na żadnej 18 klasowej nie byłam, a prawie każdy robił i prawie każdy zapraszał większość klasy. Czy to ze mną coś nie tak? Jestem ładna, ale nieśmiała.. Nie wiem czy nieśmiałość aż tak odstrasza innych? Po za klasa mam swoją grupę znajomych, którzy mnie akceptują, lubią itp. I nie są to jakieś nudne kujony. Smutno mi bo teraz gdy już się rozstaje z moja klasa, to zrobili na pożegnanie filmik. Jak zobaczyłam ile oni razem przeżyli to aż mi łzy napłynęły do oczu. Tyle imprez, wypadów w góry na koncerty. Taka zgrana klasa, a ja ani raz się z nimi nie spotkałam po za szkoła. Oczywiści nie tylko ja byłam tak z boku, może z 5 osób jest w takiej sytuacji jak ja. Ale no zaczynam się zastanawiać czy to ze mną jakiś problem? W sumie na początku też źle zaczęłam, bo w 1 klasie przedstawiam się tylko 1 dziewczynie i tak to z nikim na początku nie rozmawiałam, myślałam że jak już trochę się oswoje ze szkołą to zacznę z innymi rozmawiać, ni ale to się nie zmieniło,tak zostało. Żałuję że nie zaczęłam od samego początku więcej z nimi rozmawiać, bo klasa na prawdę była fajna. Jakby mnie wkrecili jakoś to pewnie miałabym najlepsze wspomnienia, a tak to wspominając liceum będę mieć przed oczami jedynie to co działo się w szkole, żadnych niezwykłych wspomnień. Smutno mi :( co mam zrobić żeby o tym nie myśleć więcej?

Gość gość
no przykre ale trzeba się było nad tym zastanawiać z dwa lata temu :( ale na żadnej klasowej wycieczce nie byłaś ? takiej oficjalnej z wychowawca ? postaraj się że studiów mieć lepsze wspomnienia ;)

Gość gość
nic na silę. przeczytaj ksiązkę Jorge Bucay "Pozwól, ze Ci opowiem..." przytulam!