Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zwracajcie uwagi na tr)ole i hejterów. Nie czytajcie ich, dobranoc.

Polecane posty

Gość gość

oni często piszą tak aby nie było widać że są tr)olami hejterami ignorujcie ich nie piszcie z nimi bo im o to chodzi

Gość gość
spoko wiem ale dzieki za info

Gość gość
masz rację :) nie zwracam uwagi na trolli ani jak to sie zwie ...hejterów nie zwracam na takich uwagi bo co tacy mają do przekazania ...pare tematów o szerokości c**ek i wielkości k****a o cyckach i dłubaniu bananem w tyłku masz rację , na takich trolli zupełnie nie zwracam uwagi :) bo nie ma na kogo , za to z chęcia czytam tematy w temacie polityki ,życia , prócz tego seksualnego bo od tego są bananowi trolowcy ;)

Gość gość
no wiesz tr)ola hejtera można spotkać wszędzie oni piszą na każdy temat

Gość gość
oczywiście , ale kogoś kto ma jakąś wiedze chyba nie można nazwać trollem ? no chyba że spamuje bez przerwy i jest upierdliwy jak Shatyn to OK :)

Gość gość
ale wiesz nie zawsze tr)ole hejterzy spamują i czasami udają że mają wiedzę dlatego trzeba bardzo uważać i ja myślę że liczy się tylko to co dobrze sprawdzone a nie jakieś głupoty ludzi z internetu. Np ktoś mi napisał że mam skurcze nóg bo mam nie ma tu żadanej przyczyny ta osoba pisała że ma wiedzę bo jest lekarzem poszłam do lekarza a lekarz mi powiedział że to przez bark magnezu i pomogło nie mam już skurczy

Gość gość
a często też jest tak że ludzie myślą że mają rację bo mylą dowody z pseudo dowodami mojej siostrze mówili że na 100 % nie dostanie się do dobrego liceum bo średnio się uczy a się dostała kiedyś koleżanka mi mówiła że policjant za godzinę zarabia 4 zł a to nie parwda a ona się upierała że prawda bo tak słysząła

Gość gość
popieram,

Gość gość
zgadzam się w 100 % !

Gość gość
ja nie zwracam uwagi na coś takiego i wielu ludzi tak robi niech sobie tr)ole i hejterzy piszą sami ze sobą

Gość gość
spoko, dobranoc

Gość gość
ja nie zwracam uwagi na tr)ole i hejterów i myślę że tr)ole i hejterzy powinni pisać ze sobą samo powinni pisać sami do siebie, dobranoc :-)

Gość gość
a potraficie ich odróżnić ? jak czytam co tu piszecie to mi się śmiać chce bo według mnie każdy ma swoją racje jak swoją własną dupppę i w tym momencie każdemu co innego przypadnie do gustu i skąd niby ma taki ktoś wiedzieć czy ten inny ktoś akurat to troll ? bezsens

Gość gość
To nie prawda że każdy może mieć swoją rację bo gust owszem każdy może mieć inny komuś może się podobać czerwony a komuś pomarańczowy ale stolicą Hiszpanii może być tylko Madryt a Barcelona już nie jest a ktoś kiedyś tr)olował że Barcelona nie potrzebnie dyktowałam z tą osobą co dziwne przyznała mi się że jest tr)olem a ja dałam się nabrać.

Gość gość
Trudno jest poznać kto się tr)olem a kto nie, ale łatwo jest poznać kto ma rację a kto nie bo liczy się to co jest dobrze sprawdzone , udowodnione nie liczą się pseudo dowody wiec jeśli ktoś opiera się na pseudo dowodach nie musi mieć racji.

Gość gość
a ja myślę że ten z 4:15 jest tr)olem bo brytykuje ten temat lub nie ma wiedzy może to wynika z nie wyspania

Gość gość
Z całą pewnością mogę stwierdzić iż człowiek potrzebuje drugiego człowieka samotny wie że szczęście może dać tylko druga osoba ciągle szuka kogoś, kto to zrozumie

Gość gość
Sierota tr/ol odnalazł szczęście w prawdziwej, kochającej kafeteria rodzinie

Gość gość
też się zgadzam z tym w 100 % i to co piszesz to prawda bo to nawet tu widać , dobranoc :-)

Gość gość
też zgadzam się z autorem, papa :-)