Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak to jest z tą cesarką ? I ze wskazaniem na nią ?

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie mam taką sytuację. Mam już jedno dziecko które urodziłam naturalnie. Chciałabym jeszcze kiedyś drugie, ale zanim zajde w ciążę czeka mnie operacja prostowania kręgosłupa. Mam 65 stopni skrzywienia i mam mieć wszczepiony implant prostujący. Zaczęlam sie zastanawiać jak to będzie przy drugiej ciąży i czy po tej operacji będę mogła normalnie rodzić. Ja bym chciała normalnie rodzić ale boje się że w trakcie porodu naturalnego coś się stanie, że ten implant się naruszy czy przemieści. Wiem że były przypadki że ktoś po operacji kręgosłupa sie po prostu potknął na chodniku przewrócił i coś tam się stało i musiał jechać na stół operacyjny z powrotem. To co dopiero taki poród. Dzwoniłam do mojego chirurga z zapytaniem jak to jest po operacji kręgosłupa czy można rodzić naturalnie czy cc. On po chwili namysłu powiedział że poród przez cc. Nie powiedział nic dlaczego tak, ani żadnych szczegółów tylko krótka odpowiedź cc. Ale kurde zaniepokoiło mnie to że gdybym o to nie zapytała to on by w ogóle nie poruszył tego tematu. I teraz sie zastanawiam czy on po operacji w ogóle łaskawie mi da jakiś papier na którym będzie wskazanie do cc w razie jak kiedyś będę w ciąży. Czy sama sie musze prosić o to.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować