Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje 3 miesieczne dziecko nie chce jesc pomocy nie przybiera na wadze

Polecane posty

Gość gość

moze ktoras mama miala taki problem? od samego urodzenia mam problem z moja corka. ona nie chce jesc. nie chce ssac cycka chociaz mleko mam. z butelki zje czasami. bardzo slabo przybiera na wadze wiec pani doktor kazala mi ja narazie dokarmiac butelka. nie moge sie pogodzic z tym ze musze ja karmic butelka wiec staram sie ja karmic strzykawka albo lyzeczka ale ona wszystko wypluwa. cycka ssie kilka razy dziennie ale possie troszke i odkreca glowke. podaje jej zelazo ale to nic nie pomaga- a mialo pomoc. ja juz po prostu nie mam sily z nia walczyc. moze jakies badania zrobic ale jakie? butelka medeli juz zamowiona. czekam na przesylke ale watpie ze bedzie chciala z niej pic

Gość gość
blagam podpowiedzcie cos bo ja juz nie wiem co zrobic

Gość gość
A może ma refluks płacze przy karmieniu? Moja jadła 10ml mleka a pozniej odwracala główkę denerwowala sie,płakała

Gość gość
nie placze tylko sie odrywa, odwraca

Gość gość
Moja pediatra mówiła że cora ma skaze białkowa, mam nie jeść nabiału ale bylo coraz gorzej w koncu jadlam chleb i pilam wode a jeść nie chciala i ciągle płakała przeszlismy na sztuczne mleko nutramigen aa gdyz podobno corka ma straszna alergię, a ten płacz w dzień i w nocu to kolki dopiero znalazlam super gastroenterologa we wroclawiu okazalo sie ze dziecko nie ma w ogole alergii tylko refluks, dostala leki i jest coraz lepiej

Gość gość
no ja nabialu nie jadam juz od ok miesiaca. czym sie objawia ten refluks? pediatra kazala stymulowac laktacje laktatorem- to pomaga ale mla dalej nie bardzo chce jesc:(

Gość gość
Poczytaj w necie moja Mala miala refluksc ale.nigdy nie ulala tylko po prostu no chciala jesc niby byla glodna lapala butelkę albo cycka i zaraz placz, obracanie główki. Zmien lekarza i idz do dobrego gastroenterologa. Córka jak dostala leki to w dwa tygodnie caly kilogram przytyla a jadła tak jakby nigdy jedzenia nie widziala, teraz juz nawet waga mieści sie w siatce centylowej co prawda na samym dole ale to zawsze cos, teraz idzie córce 8miesiąc i lekarz powiedział że będzie już teraz co raz lepiej

Gość gość
poczytam. dziekuje za odpowiedz. moze to wlasnie to. chcialabym wreszcie znalezc przyczyne bo niedlugo zwariuje

Gość gość
Jesteś z dolnego śląska? Bo jeśli tak to dam Tobie namiary na wspaniałego lekarza z Wrocławia, naprawdę wspanialy człowiek

Gość gość
jestem z lubelskiego. a ile taka wizyta moze kosztowac?

Gość gość
100zl wizyta i 80zl usg jeśli dziecko nigdy jeszcze nie mialo, ale powiem Tobie że dopiero teraz moge się cieszyć z macierzyństwa wczesniej dziecko non stop plakalo zasypialo tylko na rękach w pozycji pionowej bo jak położyłam do łóżeczka lub wózka to byl wielki wrzask, wiec jesc nie, spac nie, to byla tragedia