Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byłam u koleżanki która ma kibel w domu i inne luksusy!

Polecane posty

Gość gość

ale cuda widziałam, chciałam robić foty, chociaż to głupio tak wyjąć komóruke i cykać foty jak w muzeum co nie? wymienię luksusy (ona mieszka z rodzicami i młodszym bratem w 4 pokojwoym apartamencie) - wielki salon z jadalnią i kuchnią , wszystko błyszczy, - kibel w domu - w kiblu piękny klozet, przezroczysta deska z muszelkami , zapachy jak w seforze, zlew, prysznic i wanna - w kuchni zamiast starej kuchenki płyta, okap - woda bieżaca nie ma piecyków - małe kaloryfery nie przeciekają - podłoga nie odpada, gdzieniegdzie dywany - na ścianach piękne tapety, albo takie tynki jak w piramidzie , w sensie takie chropowate wiecie, wszystko super ursządzone - mają balkon - pawlacz w przedpokoju - mopy, odkurzacz, kwiaty egoztyczne, obrazy, akwarium ciekawe skad na to wzięli ?

Gość gość
ja piertole mowie wam co ona tam ma... bogata co nie?

Gość gość
slabiutenkie prowo 0/10

Gość gość
Pięrdolisz?! A druciak do garuff posrebrzany majo?

Gość gość
o kurfa ja mam linoleum z czasów Stalina w kuchni aż się odkształciło mam krzywe podłogi mieszkam w ruderze z lat 40 albo 50 :( mam w domu piecyk i ceraty na ścianie zamiast kafeleków

Gość gość
WOW to ludzie maja kable w domu a jak oni ten "wychodek tam wnieśli? Nieźle a co to prysznic i kabiną?