Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będę głosować na Pawła Kukiza.

Polecane posty

Gość gość

Bezpartyjny, niezależny, najlepszy kandydat.

Gość gość
Ja tez bede na niego glosowac. A nie na te miernoty co lataja po sklepach i zakupy robia pod publike zeby pokazac ze widza problemy polakow albo spaceruja po rynku krakowskim. Jakie to wszystko sztucznei hamerykanskie. Przypominaja sue amerkanskie filmy z lat 90. Jak dorwa sie do koryta to sie wypna. Zaden duda, zadna ogorkowa, Komor tez moze se darowac. GLOSUJE NA KUKIZA.

Gość gość
ja też, szogun nic nie robi tylko sie chowa a pisowskiego rydzyka tez nie chce

Gość gość
Kukizowi już się kumple z PO znudzili? Tak za nimi wcześniej obstawał.

Gość gość
kukiz za po? weź sie lecz, nie siej propagandy.

Gość gość
dziś Pamiętam wywiad z kilku lat wstecz jak Kukiz wychwalał PO i Tuska. Kukiz oprócz JOWów nie ma żadnego programu.

Gość gość
Kiedy kukiz zachwalal Po? Po to DNO. Ryzy s******lyyl ale zostawil kukielke Kopacz. Komor jest bezsmakowy, nie ma jaj. Co sie w tym kraju wyprawia?

Gość gość
każdy kilka lat temu wychwalał PO, po przeżyciach z PiSem, a JOWy póki co wystarczą, bo w końcu politycy będą ponosić odpowiedzialność, nie będzie tylu biurukratów. Nie odrazu, wiadomo że od koryta będzie nie łatwo polityków oderwać, ale od czegoś trzeba zacząć.

Gość gość
Kukiz popierał PO do 2010, potem obraził się na Platfusów gdy zmielili mu podpisy za JOWami.

Gość gość
ja i tak glosuje na Kukiza. Duda jest daremny, komorowski, ogorek tez. A k***in-mam ambiwalentne odczucia co do niego.

Gość gość
wolę Korwina, przynajmniej ma solidny program gospodarczy

Gość gość
lepszy Kukiz niż ktokolwiek z Wiejskiej ale tylko Korwin ma program:classic_cool: A to że czasami palnie coś ekstrawaganckiego to mi wcale nie przeszkadza, gospodarka najwazniejsza i ona sama wyreguluje darmozjadów od naszej kasy:classic_cool:

Gość gość
a jakie zaplecze polityczne ma Kukiz w tym pałacu sam przecież siedzieć nie będzie

Gość gość
Ja tez. Chcialam na Korwina, ale Kukiz chyba ma wieksze szanse.

Gość gość
Na liście kandydatow jest conajmniej kilkoro kandydatów "nie z Wiejskiej" jeśli dla kogoś ma to istotne znaczenie. A dla mnie znaczenie ma poza tym program gospodarczy, deklarowane poglądy i dotychczasowe osiągnięcia kandydata.

Gość gość
gość dziś Na liście kandydatow jest conajmniej kilkoro kandydatów "nie z Wiejskiej" jeśli dla kogoś ma to istotne znaczenie. A dla mnie znaczenie ma poza tym program gospodarczy, deklarowane poglądy i dotychczasowe osiągnięcia kandydata. xx dla ciebie znaczenie ma twoja pensja za picie herbatki i pięrdzenie w stołek 8h :-D

Gość gość
Jakie ma zaplecze to się dopiero okaże, kiedy wygra :) I mówię to całkiem serio: będzie nowy parlament, nie wiadomo z kim Kukiz najszybciej się skuma, bo jeśli faktycznie będzie sam siedział w pałacu - to szkoda publicznej forsy.

Gość gość
A dla ciebie d****owanie w Emiratach ma największe znaczenie. :)

Gość gość
Jowy są wazne , Kukiz jest liberałem z sercem po lewej stronie , a to oznacza , ze gospodarka wolnorynkowa ale z uwzglednieniem zwykłych ludzi , ja mam dość dzikiego kapitalizmu. Kukiz stawia na referenda , ludzie powinni miec możliwość wypowiadania się , a rzadzacy obowiazek wprowadzania w życie woli narodu. Dziś referendum to fikcja , rzadzący mają gdzies wole narodu , jedyne referendum to akcesyjne w innych kwestiach nie zamierzają pytac Polaków , dla mnie te kwestie są wazne. Ale szanse , ze w drugiej turze bedzie inny kandydat niż Komorowski czy Duda marne. Moze gdyby Polacy się zmówili i zagłosowali na 3 w rankingu , bez wzgledu kto to bedzie , to była by szansa na odsunięcie tych dwóch od władzy

Gość gość
kukiz powiedział ze w razie czego poprze dude nie komorowskiego czyli wiadomo co będzie jego zapleczem politycznym więc szkoda publicznej kasy i lepiej od razu zaglosować na dude

Gość gość
dziś jaki kapitalizm? Teraz mamy dziki socjalizm z armią socjalistycznych biurokratów.

Gość gość
gość dziś dziś jaki kapitalizm? Teraz mamy dziki socjalizm z armią socjalistycznych biurokratów. xx wole termin "feudalizm", wąska kasta spasionych wieprzy kontroluje i dławi gospodarczo 80% społeczeństwa:-O

Gość gość
Taa, socjalizm pełną gębą :) Wyprzedaż majątku państwowego, obcięcie połowy socjalu jaki był, prawa pracownicze na poziomie trzeciego świata - no wprost książkowy socjalizm. A co do JOWów - nie uważcie, że doprowadzi to po prostu do sytuacji, ktorej tak nie chcemy w II turze wyborów prezydenckich, to jest że zostanie dwóch najsilniejszych kandydatów i pozostanie wybór mniejszego zła, bo i tak nie ma sensu głosować na innych, ewentualnie masowe głosowanie na trzeciego, tylko dlatego, żeby coś zmienić, a nie żeby zmienić tak, jak my chcemy?

Gość gość
dziś Socjalizm jest unowocześnioną formą feudalizmu, kiedyś byli właściciele ziemscy teraz masz urzędników państwowych

Gość gość
ja tez jestem za Kukizem, a jak będzie 2 tura to przeciwko komoruskiemu !

Gość gość
Socjalizm ma swoją jasną definicję, w wielu punktach przeciwną do feudalizmu ale i do kapitalizmu.