Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3fiel5

czy mam mu wybaczyć

Polecane posty

Gość 3fiel5

w skrócie opowiem wam moją historię, jestem w związku małżeńskim od 10 lat, dwójka dzieci 11 i 4 lata, od lat mój mąż choruje na depresje, tak naprawdę uświadomiłam sobie, że przez prawie cały ten czas żyliśmy obok siebie, ostatnio dowiedziałam, ze mąż mnie zdradza sam mi to powiedział, a teraz ja nie wiem co mam robić , on wcale się nie odzywa jak się pytam co dalej to on nie wie , wcale ze mną na ten temat nie chce rozmawiać jak pytam czy ma kontakt z kochanką mowi ze tak pytam się czemu on mowi ze nie wie, ale zostawić mnie nie chce sama w tym już się gubię co dalej,,,,,,

Gość 3fiel5
tylko nie oceniajcie mnie tak szybko mamy dzieci ja mu już w sumie wybaczyłam bo go tak bardzo kocham tyle lat razem, dzieci, slub przed Chrystusem sobie przysięgaliśmy w zdrowiu i chorobie

Gość 3fiel5
może któraś z was była w podobnej sytuacji

Gość gość
Niedosc ze gnojek to jeszcze sierota. Kobieto wes sie w garsc, zostaw go i uloz sobie zycie z prawdziwym facetem. Dla dzieci tez tak bedzie lepiej bo patrzec na takie relacje rodzicow wcale nie jest dla nich dobre.

Gość 3fiel5
tak teraz nie mogę go zostawić on choruję na depresje po tym jak mi to powiedział uciekł z domu chciał się zabić nie mogę dzieciom zabrać ojca mały tak go kocha, co będzie jak on sobie coś zrobi