Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chlopak123

penis

Polecane posty

Mam problem wiem ze to forum dla kobiet ale to taki dziwny problem . jestem mlodym meszczyzna i robilem to pierwszy raz z kobieta nie dawno i bylo wszystko ok robilismy to 1.5h i bylo wszzystko ok nastepne razy tez wszystko ok ale od nie dawna mam taki problem ze ona mnie nie podnieca tak bylo od pooczatku ona jest ciagle napalona a mi sie nie chce tego z nia robic (ale jak widze inne to mi sie chce) problem jest taki ze w niej on nie jest taki twardy i zaczelem to krotko robic i do tego problemu mam kilka pytan czy ktos mial taki problem jak mi robi lodzika to jest twardy 30 minut czy to normalne ze facet po spusczeniu dalej nie moze czy to moze problem z psychika ze ona mnie nie podnieca jescze mam wrazenie ze mnie zdradza bo mi sie nie chce i takie ostatnie pytanie jak sobie mierzylem to mam 20+ to wystarczy kobiecie bo mam czasem wrazenie ze jej sie nie podoba (ale sam nie wiem bo kilka razy mowila mi ze ja boli zebym zmienil troche pozycje ) a moze to normalne ze w cipce on nie jest taki mega twardy caly czas bo na poczatku jest ale pozniej musze bardzo intensywnie pracowac aby go utrzymac w tak 100% bo jak mniejsze tempo to nie jest mega twardy ale normalnie stoi Przepraszam ze na tym forum ale czytalem troche na ten temat i tutaj bylo najwiecej tematow Moze zmienic partnerke ? Zrozumcie mnie to moja pierwsza partnerka seksualna ogolnie to mi czesto stoi sorki ze zly dzial ale nie wiedzialem gdzie

dodam jescze to ze przed pierwszym razem zabawilem sie sam w lazience i pozniej gdzies tak 30 min robilem to 1.5 i bylo wszystko ok nie powiem juz 3 raz (lacznie z ta lazienka) nie doszedlem (specjalnie tak zrobilem zeby nie wyjsc na jakas sierote ze pare minut i odrazu strzal)