Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny Miś

Zwolnienie na zdrowe dziecko :(

Polecane posty

Gość Smutny Miś

Poradźcie kobitki. Pracuję na umowę o pracę. Dostałam przedwczoraj nowy grafik-do tej pory pracowałam tylko na rano, dyrektorka wie, że mam dziecko i samotnie je wychowuję. Jednak teraz wymyśliła, że muszę mieć także zmianę popołudniową.I pojawia się problem:co z dzieckiem. Nie ma mi kto go odebrać ani zaopiekować się.Co zrobić?L4 na zdrowe raczej nie wchodzi w grę, bo przedszkole nie zamknie się raczej nieprzewidzianie. Jesteśmy zdrowe. Ryczeć się chce, bo praca niby jest, chce tam pracować, a zasadniczo nie będę mogła :(((((

Gość gość
Jak sie po ludzku nie dogadasz to nic nie zdzialasz. Idz i powiedz jaka jest sytuacja. Jesli sie uda to zmienia grafik albo jesli jest taka mozliwosc stanowisko zebys mogla pracowac w dogodnej porze.

Gość Smutny Miś
Dzięki. Będę próbowała coś zdziałać. Mam nadzieję, że coś się uda, bo naprawdę mi na tej pracy zależy.

Gość gość
Już od razu zaczęłaś kombinować ze zwolnieniem.Mam nadzieje ze cię raz dwa zwolnią :-P

Gość gość
najnormalniej porozmawiaj z szefowa i powiedz, ze jestes samotna mama, bardzo ci na tej pracy zalezy, ale po prostu nie mozesz pracowac po poludniu. ps. a tu jak zwykle na kafe od razu czlowiekowi "dobrze" zycza :O

Gość gość
Jak pani zaczyna od myślenia o l4 to czego się spodziewa?Podwyzki?