Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie odnajduje się w życiu studenckim

Polecane posty

Gość gość

Chce studiować, ale chodzi mi tylko o naukę.. Cała reszta mnie denerwuje i powoduje u mnie panikę i strach.. Cholernie mi z tym źle bo niby chciałabym być jak inni i się swietnie odnajdywać w tych "studenckich latach" Ale kompletnie mnie to nie kręci.. Nie kręcą mnie imprezy, cała ta nieregularnośc tego życia, nieogarnięcie i jaranie się tym, jak słyszę "jestem studentę" albo te narzekania na sesje i o boże to mnie to cholernie drażni... Chce studiować, bo chce się uczyć i chce mieć wykształcenie, ale nie wiem czy dam radę bo kompletnie się w tym nie odnajduję.. Oprócz nauki wszystko jest do bani

Gość gość
to nie żyj po studencku tylko po swojemu ja na dziennych zamiast na imprezy chodziłam na wolontariat

Gość neznano
Dokładnie ja też się w tym nie odnajdywałam. Nie chciałam mieszkać w akademiku dlatego wynajęłam pokój gdzie miałam spokój i ciszę. Taka jestem że nie lubię tłumów i tego nieogarnięcia muszę mieć swój spokojny świat. Bardzo dobrze ujęłaś to słowami "nieregularność życia" mnie to do szału doprowadza. Studiuj, ucz się i nie musisz wcale być taka LUZACKAAAA jak inni studenci. Rób to na co Ty masz ochotę.

Gość gość
Dzięki. Podniosłyście mnie na duchu, bo myślałam że tylko ja tak mam. 🌼

Gość gość
A co studiujesz?