Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szpitale psychiatryczne są przepełnione co się dzieje z ludźmi

Polecane posty

Gość gość

Niewiarygodne ale prawdziwe coraz bardziej ludzie nie wytrzymują i dlatego znajdują się w takim miejscu. Młodych ludzi jest więcej niż starszych. I wszyscy maja zakodowane palenie papierosów i picie kawy.Wspolczuje im i ich rodzinom.

Gość gość
ja jak rok temu bylam na depresje to tylko kilka starszych osob reszta ponizej 25 lat najmlodsza miala 18

Gość gość
1. Bo mamy wyścig szczurów 2. Bo jest presja żeby dojrzeć społecznie zanim osiągnie się dojrzałość emocjonalną 3. Bo mamy kulejącą opiekę psychologiczno psychiatryczną

Gość gość
moim zdaniem to niedobór witaminy D3 zauważcie że ludzie coraz mniej wychodzą na słoneczko a depresja to właśnie objaw niedoboru właśnie tej witaminy

Gość gość
kiedy dowiedzialam sie, ze...czeka mnie operacja i moge jej nie przezyc a jesli to nie wiadomo, zalamalam sie.na krotka chwile ale jednak.czasem sama sobie sie dziwie, ze jestem usmiechnieta,mila dla ludzi i...bardzo rzadko rozmawiam o chorobie wiele przeszlam w zyciu moze wlasnie dlatego jestem silna mam kolezanke psychologa, kiedy naprawde mi zle, rozmawiamy badz ona mowi do mnie a ja...a ja placze placze tez na cmentarzu.staram sie zawsze jechac i byc tam sama. nie moge wybaczyc komus, ze...ze juz nie ma tej osoby ze mnie zostawila to pomaga bardzo w kazdym razie mi