Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydkie kobiety robią sobie ze mnie jaja a ładne się interesują,dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

W przyjaciółce z liceum bujałem się 3 lata a ona jak się dowiedziała to wykręcała się a na końcu spieprzyła, inna robiła sobie jaja i mnie podrywała nie wiem po co, jeszcze inna mnie zdradziła w ex. Inna mnie puściła bokiem bo udawała zainteresowaną a interesowała się każdym. I teraz moje pytanie, dlaczego one wszystkie były brzydkie a te ładne zachowują się w stosunku do mnie normalnie, podrywają i zagadują?

Gość gość
Bo może jednak charakter nie zależy od wyglądu? Albo inaczej myśląc: jakby na to nie patrzeć, nie to ładne co ładne, a co się komu podoba i może inni uznają odwrotnie niż Ty?

Gość gość
no może ale te ładniejsze podobają się większej części niż te brzydkie

Gość gość
No to widać te brzydkie, to były wredne typki. Albo z kompleksów. Może którejś wpadło do głowy, że jak ktoś ją chce, to jest atrakcyjna i sobie może pogrywać - chciała się tak głupio dowartościować. W każdym razie, wychodzi na to, że nie każda brzydka jest miła i nie każda ładna, to suka. ;)

Gość gość
Bo im kobieta piękniejsza, tym piękniejsze jej serce, wystarczy popatrzeć jak złośliwe są kafeterianki ;)

Gość gość
Boże jakie to głębokie i odkrywcze... Nobla temu panu!

Gość gość
Nie prawda, ja jestem brzydka i mężczyźni nawet ci mało atrakcyjni śmieją się ze mnie i nabijaja a ja mimo to nie jestem taka wredna dla niech jak oni dla mnie i jestem bardzo miła i pomocna, teraz co niektórzy z nich są tez dla mnie mili tak jak ja dla nich i się przyjaznimy :) ;) Wygląd nie świadczy jaki kto ma charakter :)