Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3233

Związek a gry komputerowe

Polecane posty

Gość 3233

Mój facet oznajmił mi, że od 19-21 w czwartki i - UWAGA- w soboty nie będziemy się widywać (komunikować itp) bo będzie grał w World of Tanks. Ma 25 lat! Próbowałam go przekonać, żeby zmienił chociaż jeden dzień (piątek i niedzielę mam wolne więc to są dla mnie dwa najlepsze wieczory na spotkania), ale stwierdził "że to jego czas wolny i on decyduje co będzie robił". Nie podoba mi się to, że przywiązuje się do jakieś gry. Za każdym razem, gdy poruszam ten temat zaczyna kłótnię. Jakieś rady?

Gość gość
Ty zacznij grać w eve online. W końcu to on zacznie o ciebie zabiegać.

Gość gość
rany i gra jest ważniejsza od ciebie, jak u pary nastolatków, albo alkoholików, nałóg to nałóg i nie ma co się oszukiwać

Gość 3233
poza tym jest kochany i w sumie do tej pory spędzaliśmy dużo czasu razem. Nie wiem, co robić, nawet na seks nie chce przyjść :(

Gość gość
niedojrzały gówniarz, wcześniej czy później cię rzuci, możesz być pewna, znam kilka podobnych przypadków, nie chce mi się o tej porze tego rozwijać, każdy z nich kończył się w ten sam sposób, nawet po kilku długich latach bycia razem. Później pozna parterkę, co do której wyciągnie wnioski i zmieni się, ty jesteś tylko doświadczeniem życiowym, pewnie z braku laku, albo na chooy coś włóż, chłopy to dranie.... jednym słowem nie traktuje ciebie poważnie. kropka

Gość katrinakasia
umierałabyś w katuszach i by nie odszedł Ci pomóc, paliłoby się, waliło a by nie wyszedł od komputera. ktoś kto mówi Ci tak prosto z mostu po prostu Cię nie szanuje, odpuść go sobie, on stworzy idealny związek, ale ze swoim komputerem- nie z Tobą. jeżeli chcesz mieć faceta, a nie pipkę, której jedynym tematem będą wyniki rankingi zabitych i pokonanych, to olej go. powiedz, że nie ten level kochanie, może jak przejdziesz jeszcze sporo rundek to zmądrzejesz.