Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cięzko znależć kobietę

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 24 lata i bardzo podobają mi się kobiety wprost je uwielbiam lecz ciężko znaleźć odpowiednią dla siebie, najbardziej chciałbym poznać taką, która dorównywałaby pod względem fizycznym do mojej matki, to znaczy, dupcia w gruszkę, duże cycuszki i żeby była kochająca proszę nie oceniać mnie pod tym względem, a jak jest u Was?

Gość gośćM
Co kierowało Tobą, kiedy wybierałeś kobiece forum, by zadać tu pytanie o to, jakie kobiety kręcą czytelników? Wiem, że jest tu dużo mężczyzn, no ale co kieruje facetem, by zadawać pytania mężczyznom z damskiego forum?

Gość gość
cycki obwisną. wybierz sobie jakąś pasję, coś, co robisz lubić najbardziej, i poszukaj na forach kobiet, które też się tym interesują.

Gość gość
(...) taką, która dorównywałaby pod względem fizycznym do mojej matki, to znaczy, dupcia w gruszkę, duże cycuszki (...) x Facet, czy ty masz kompleks Edypa?? :o

Gość gość
Moja matka jest bardzo seksowna i też chciałbym mieć taką swoją kobietę coś w tym złego jest?

Gość gość
dziś a czym kobiety mogą się interesować?

Gość gość
Tak, jest coś w tym złego, że postrzegasz swoją matkę w kategoriach seksualnych. To jest zboczenie i takiego faceta za nic bym nie chciała :o to tak, jakby twoja partnerka patrzyła na swojego ojca jak na MĘŻCZYZNĘ, bleh...

Gość gość
No ciężko :D