Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mało agresywny chłopak

Polecane posty

Gość gość

Co zrobić, żeby chłopak był trochę bardziej agresywny? Wkurza mnie już tą swoją grzecznością. Prawie w ogóle mnie nie pociąga. Nawet jak do niego zaczynają na ulicy to on spokojnie im tłumaczy, że robią źle itd. Poradzicie coś?

Gość gość
Znam twój problem. Ja wiele ciot spotkałam na swojej drodze. Nic z nim nie zrobisz. Ciapą się urodził i ciapą zostanie.

Gość gość
przywal mu mocno może ci odda :D głupie babsko z ciebie

Gość gość
W dzisiejszych czasach brak jest prawdziwych mężczyzn. Albo ciapy, które stają się pantoflami, albo damscy bokserze.

Gość gość
ja tam bym chciała pantofla takiego co by mnie słuchał jak piesek

Gość gość
szukaj dresa co chce wszystkich lać, a profilaktycznie tobie tęz co jakiś czas da w pysk

Gość gość
Od razu głupie babsko. Facet to ma być facet, a nie cpa i nie musi być to od razu dresiarz.

Gość morizzz
ty jesteś jakaś walnięta a nie on przecież za pobicie kogoś można iść do więzienia i zmarnować sobie życie ale ty tego nie rozumiesz. każdy trener sportów walki lub samoobrony ci powie że najlepiej jak ktoś cię zaczepia zignorować go bo to nie tylko świadczy o kulturze ale i nie będziesz mieć problemów

Gość gość
Widzę, że same krytykujące męskie cipki się odezwały.

Gość gość
Widzę, że nie tylko ja kocham złych chłopców. Tylko jak takiego usidlić?

Gość gość
macho są dobrzy tylko do seksu. Do niczego innego się nie nadają. Takie jest moje zdanie.

Gość gość
up

Gość gość
Rzuć go. S*******e kochają najbardziej.

Gość gość
Jestem taką męską ci/pą, nie zdradzam, jestem asertywny, kulturalny, gentelmen, pracowity, zaradny, szanuje drugiego człowieka, agresję uważam za słabość w rozwiązywaniu konfliktów itd. Rozumiem autorkę, kobiety chcą i lecą na agresywnych mężczyzn przecież w końcu inaczej nie były by tyle afer jak ostatnio co mąż podpalił żonę po pijaku albo konkubinat co pobił 2 miesięczne niemowlę. To są przykłady prawdziwych mężczyzn, jakich chce autorka i każda kobieta. Przepraszam w imieniu mi podobnych, że tacy nie jesteśmy :(

Gość gość
Ale te niektore baby sa glupie:-) . A wez ze se boksera za chlopa ten to bedzie lal wszystkich bo to lubi. Pomysl ciapo jedna czy to jest przyjemne zbierac po ryju,miec wybite zeby? Albo zawczesnie okulary nosic? Nadstawiaj swoja gebe do bicia zobaczysz czy to takie fajne. Są ludzie pokojowo nastawieni do zycia i suki ktore chca zeby psy sie onia gryzly a potem d******py temu co mial wieksze zeby . Taka jesteś,milosci w tobie zadnej . Jak by bylbardziej meski i dal se kly wibic to bys go olala bo szczeraty:-P

Gość gość
hahaha jak bym widziala meza mojego siostrę. miala tuziny facetów i zrywala z nimi bo byli za grzeczni itp. no i poznała takiego niiegrzecznego ze jak sie z nim orzeniła to do tesciowej nie raz z bekiem leci bo to michas ją uderzy, to michas ja zwyzywał itp. ma teraz agresywnego. mam nadzeje ze dostaje od niego regularne wp*****l bo jest p******a

Gość gość
To jest prawda że dziewczyny lubią maczo.