Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeczytajcie jak mnie potraktowala pielegniarka w szpitalu szok

Polecane posty

Gość gość

mam 30 lat a taka sytuacja mnie spotkala w szpitalu.. robilam gastroskopie bo mam problemy z zolądkiem i pielegniarka mnie przygotowywala do tego badania i kazala przed wlozeniem tej kamerki do zolądka mi wyjąc sztuczną szczęke jesli ją posiadam. ja zaczęlam sie smiac i mowie do niej :"ze sobie żartuje chyba i ,ze nie mam szczeki sztucznej" a ona chamsko odburknela i mówi :"co sie pani głupio smieje ,tutaj pełno jest mlodszych od pani co mają sztuczne szczęki" baba chyba jaja sobie robi..co myslicie o takiej sytuacji.

Gość gość
Ja znalam 15 latke ze sztuczną szczeka, nie miała trzech zębów bo rodzice jej nie nauczyli myć zebow

To ty zaczęłaś. Trzeba było normalnie odpowiedzieć, że nie masz. A tak rechotałaś się pewnie kretyńsko 🖐️

Gość hgg
nie widzę w tym nic niestosownego... pielęgniarka ma zawsze obowiązek spytać o protezy ruchome przed założeniem ustnika

Gość gość
Ona za ostro zareagowała na Twoją głupia odzywkę. Dużo młodych ludzi, co bardzo jest smutne nosi takie uzupełnienia i nieładnie się zachowałaś tak reagując.

Gość gość
nie znam takich ludzi ,ktorzy nosza takie uzupełnienia.. chyba ,że z biedy i ze wsi. normalne mlode osoby nie mają takich problemów chyba.

Gość gość
A myślisz ze ktoś ci się zwierzy z tego ze ma sztuczna szczękę?

niestety także młodzi ludzie są skazani na protezy- po urazach, złamaniach, wadach wrodzonych, rozszczepach, czy po prostu kwitnącej próchnicy. A pielęgniarka ma obowiązek spytać, żeby nie doszło potem do zachłyśnięcia

Gość gość
gość dziś nie znam takich ludzi ,ktorzy nosza takie uzupełnienia.. chyba ,że z biedy i ze wsi. normalne mlode osoby nie mają takich problemów chyba. x :D raczej nie z biedy tylko z braku nawyków higienicznych i genetycznie słabych zębów z biedy to można nie mieć zębów w późniejszym wieku, bo dentysta drogi i ludzie machają ręką, ale nie w młodym wieku gdy zęby powinny po prostu być i nikt ci się nie przyzna, że nie ma zębów, nikt młody

Gość gość
Lat temu 25 koleżanka z dość zamożnej rodziny miała sztuczną szczękę tzn. 2 zęby jedynki miała usunięte bo zepsute, 2 sąsiednie wyrwane zdrowe i proteza:( Temu, kto jej taką krzywdę wyrządził należałoby wyrwać wszystkie zęby co do joty. Jakie okrutne ona kompleksy miała.