Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalllaaa

małpa z pracy

Polecane posty

Gość lalalalllaaa

Strasznie wkurza mnie dziewczyna z pracy.była ostatnio chora i musialam za nią przyjsć do pracy mimo ze mialam wolne musialam tez odwołać dwie wizyty u stomatologa.przyszła do pracy i z wielkim żalem ze to moja wina ze musiała wrócić bo czuła ze mi cos nie podobalo naskoczyła na mnie.jak ja byłam poważnie chora nigdy za mnie nie przyszła a jak przestawiła mi grafik zawsze dziekowalam.a ra nie podziękowała tylko z pretensjami.jest strasznie złośliwa, myśli tylko o sobie....jak ja z nią teraz wytrzymać mam?stwiwrdzilam ze poza sprawami służbowymi nie będę z nią gadac.macie inne pomysły?

Gość gość
Mam ,chodz sie domnie odstresować:-P

Gość gość
no to dawno zjebki ona nie dostała, ja juz bym sie z nia w życiu na nic nie zamieniła.

Gość gość
tak to w pracy jest, najlepiej nie byc za dobrym skoro musialas odwolac 2 wizyty dlaczego nie powiedziałaś że nie możesz też przyjśc bo masz lekarza, nie rób tak bo Ci na głowę wejdą i naucz się że Ty też masz swoje plany i prawa, ja jak jestem chora to mimo wszystko staram się łączyć to jakoś z praca, mniej godzin pracuje albo mniej wolnego biorę, bo kiedyś też byłam tak wykorzystywana, teraz basta niech każdy na siebie liczy i ma poczucie jakiejś odpowiedzialności

Gość gość
przedstawiłą Ci grafik/ czyli to Twoja szefowa?

Gość gość
Stwierdziła ze po dentyscie i znieczuleniu śmiało mogę przyjść do pracy.była zła ze dzwonie i się pytam czy nie da rady przyjść..kiedyś jej się sprzeciwiła to mi dala najgorsza robotę z pełną satysfakcja bo mi o tym inna koleżanką opowiedziała.jest fałszywa ciągle robi z siebie ofiarę bo jest samotna matka...ale co mnie to tak naprawdę obchodzi.czy mam być inaczej traktowana bo dzieci nie mam?

Gość gość
Nie będę się do niej w ogóle odzywać.chyba ze macie lepsze pomysły?

Gość gość
Jest kierowniczka zmiany.....głównie to siedzi na telefonie i romansuje z facetami z portali a my za nią zapieprzamy...jedna dziewczyna się prze nią zwolniła. Nikt jej z dziewczyn nie lubi

Gość gość
Jest kierowniczka zmiany.....głównie to siedzi na telefonie i romansuje z facetami z portali a my za nią zapieprzamy...jedna dziewczyna się prze nią zwolniła. Nikt jej z dziewczyn nie lubi

Gość gość
??????