Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj po na prawde długiej przerwie kochałam sie z mężem. W zasadzie to był ostry seks. Najpierw był delikatny dotyk, potem pieściłam go ustami a na koniec zaciagnelam do sypialni i ujeżdżałam jak szalona. Potem po niedługim czasie była powtórka w ten sam sposób. Potem pocałowałam go namietnie i poszłam do swojej sypialni. Wstałam dziś rano, zrobiłam nam kawe i obudziłam go miziając gołymi piersiami po twarzy. Wstał taki zmieszany, niby ucieszony ale wypił tylko kawę i stwoerdził że musi iść do pracy. Nie wiem , mam wrażenie że coś między nami się kończy. To nie pierwszy raz tak jest. Ja jestem drapieżna w łóżku, mam ochotę na nowe rzeczy a on uważa że ma swój wiek, nie jest nastolatkiem i że zachowuję się dziwnie. Mamy po 35 lat i uważam że mogli byśmy jeszcze poszaleć. A on zachowuje się jak dziadek jakiś...

Gość gość
Kobieto, jakbys mnie tak obudzila tymi piersiami to w sekunde byłbym gotowy do działania :D Dziwny ten mężuś. Ja mam 37 lat i czuje że to najlepszy czas na seks w zyciu zarowno facetow jak i kobiet. Kurde, serio tymi piersiami uruchomilas mi wyobraźnie, niech tylko żona ze spaceru wróci

Gość gość
to co? wsadzisz jej aż pęknie? ze śmiechu?

Gość gość
Cholera, ale ja często tak mam... Wychodzę z siebie żeby było jakoś inaczej i na prawdę mam wyobraźnię i taką spontaniczność w sobie... Czasem jest seks na ostro, czasem taki przytulający, nie wiem, chyba większość pozycji jest już za nami. Jest i seks oralny i itp. To nie jest tak, że tylko o tym myslę ale na co mam czekać? Aż skończe 50-tkę i wszystko sie skończy? Kocham tego faceta. Jestem monogamiczna ale czasem... Żałuję że taka jestem.

Gość gość
niestety mój szef w pracy mnie nie chce ma młodsze