Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce kobiet w swoim zyciu bo

Polecane posty

Gość gość

Panicznie boje sie ze bede przez nie zdradzany i oklamywany ktos ma podobnie?

Gość gość
to się staje problemem spoecznym

Gość gość
Ten prblem z urojen sie nie wzial tylko ma odbicie w rzeczywistosci jak tak popatrzec co kobiety wyprawiaja

Gość gość
niestety masz rację. dzisiejsze kobiety tylko fizjonomią je przypominają , mentalnie są to gangsterki , chciwe roszczeniowe terrorystki. wspierane przez feministyczne organizacje. Panowie , jeżeli chcecie coś w życiu osiągnąć , pasje swoją rozwijać unikajcie stałych związków z nimi.

Gość gość
ja nie mam kobiet(y), i nie jestem zdradzany i okłamywany. dziala. :D zresztą, teoretyzując, gdybym mogł robic co chcial i jak chcial, chyba zadna i tak by nie wytrzymała mojej szczerosci gdybym powiedzial "wiesz co, pojutrze przyjezdza Madzia, wiec.. no wiesz.. powinnas juz wyjechac. Musze chate ogarnac" :D tak patrzac to szczerym chyba po prostu na tym swiecie nie da sie byc. :D

Gość gość
gość 10.37 to jest Gość! normalny facet niezależny silny psychicznie. a nie rozlazły zdesperowany mięczak trzymający się spódnicy jednej dziewczyny bo akurat się trafiła taka co skłonna mu dać a on wciąż galareta , że to straci

Gość gość
z tego samego powodu nie chce miec faceta. zdrada. a i jeszcze dochodza moje wszystkie kompleksy odnosnie mojego meganiedoskonalego ciala, to czego nie mam mozliwosci zmienic. nikt mnie nie musi ogladac. seks jest zbedny, nie czuje checi. ludzie sa mi zbedni.

Gość gość
Pieprzyc stale zwiazki. Dla mezczyzny sa tylko kula u nogi. Dla kobiety sa koniecznoscia, bo ktos musi jej pomoc w wychowaniu dzieci. Panowie! Nie wiazcie sie na stale z kobietami, bo zawsze stracicie. Rozwijajcie sie, swoje pasje, wyksztalcenie, wiedze, umiejetnosci, a na kobiety miejcie wyj****e. Jak bedziecie chcieli, to i tak przy obecnym poziomie puszczalstwa kobiet znajdziecie darmowa dziwke na sex.

Gość gość
seks niestety jest problemem, ale nie az takim zeby nie dalo sie go obejsc. w ogolnym rozrachunku swiety spokoj i wolnosc decydowania wazniejsza. ;)

Gość gość
Moja y****a matka zdradzala mojego ojca w koncu zaszla w ciaze z gachem i olala nas dla tego pedala ktory pozniej tez olal ich pozniej ta y****a qrwa chciala do nas wrocic ale na szczescie ojciec byl ogarniety i kopnal ja dozywotnio w doope a ja teraz ciagne z niej zalegle alimenty ktorych nie placila gdy bylem dzieciakiem i goowno mnie obchodzi ze ma co jesc niech zeby w sciane wlozy a 20 tys ma mi oddac! Wszystkie moje dziewczyny albo mnie zdradzaly albo oklamywaly te ktore mnie podrywaja to podrywaja jeszcze innych albo maja facetow a nawet mezow no qrwa dno nie chce miec z nimi nic wspolnego! Yebane qrwy same mnie stworzylyscie!

Gość gość
gosc 10:47 faceci sliniacy sie do kazdej napotkanej laski... tak, tez mnie sami stworzyliscie haha. a akurat takiej porzadnej jak ja to ze swieca szukac, i wiernej jak je/bany pies :O

Gość gość
Up

Gość gość
Wniosek z tego taki ze najlepiej zyja ci co je/bia w doopy i daja sie je/bac w doopy i pi/zdy

Gość gość
Up

Gość gość
Up