Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka M

Czy to naprawde Wasza sprawa??!!

Polecane posty

Gość Migotka M

Bylam wczoraj na spotkaniu ze z ludzmi z pracy. Wszyscy po trzydziestce dzieciaci poza jedna para... I sie zaczelo !!! Pytania a Wy kiedy bedziecie miec dziecko ??? Na szczescie udalo mi sie zmienic temat bo widzialam jak sie biedna dziwczyna mota. Ale jadna laska musia powrocic do tematu. Co to jest za pytanie. Kiedy dzieci??? A co Was to q. obchodzi. Skoro malzenstwo nie ma dziecka to albo nie chce albo nie moze i na pewno nie jest to temet do dyskusji. Sama nie moglam miec dzieci i dopierow in vitro pomoglo mi byc mama i wiem jak to jest. Zastanowcie sie zanim takie pytanie komus zadacie bo naprawde to nie wasza sprawa !!!

bo 90% ludzi to cepy, które nie potrafią prowadzić rozmowy , nie wiedzą nic o kulturze , a ich jedyne tematy sprowadzają się do jedzenia, spania i ********** A skąd oni wiedzą, że owa para to nie jest "biale małżeństwo" ? było im pocisnąć, że nie chcecie być bydłem rozpłodowym

Gość gość
ja tam nie wiem. ludzie sa jacys poj..ani z tymi dziecmi. ja tam ich nie mam, i pewnie nie bede miał, i nie tragizuję. do głowy by mi nie przyszlo zadawac tak durnego pytania.