Gość gość Napisano Styczeń 4, 2018 Kupiliśmy ostatnio babci robot okurzający Electrolux pure i9 w media expert, żeby nie musiała sama zasuwać z odkurzaczem i wreszcie ma kobieta spokój ;) To dobry sprzęt, polecam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stania Napisano Styczeń 4, 2018 jak dla mnie odkurzacze Karcher najlepsze, korzystam już szósty roki i nic się nie dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biibiib Napisano Styczeń 7, 2018 Może coś tutaj: https://www.sferis.pl/szukaj?q=odkurzacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2018 To moje osobiste marzenie https://www.mediaexpert.pl/odkurzacze-automatyczne/odkurzacz-electrolux-pure-i9-pi91-5sgm,id-962974 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kraszerka Napisano Styczeń 7, 2018 kolezanko wyzej: to dobre marzenie ;) udalo mi sie zrealizowac na swieta i jestem zachwycona na tyle, na ile zachwyconym mozna byc odkurzaczem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 10, 2018 Myślę że nie można być bardziej zadowolonym z odkurzania niż nie musieć samemu odkurzać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka9113 0 Napisano Styczeń 10, 2018 Warto zajrzeć na sferis.pl. Tam mają duży wybór odkurzaczy i często wskakują jakieś promocje na agd :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grosiaaa 0 Napisano Styczeń 13, 2018 ja zamówiłam sobie ten https://www.sferis.pl/odkurzacz-bosch-propower-20-bgl-3a230b-p351924 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Izasia88 Napisano Styczeń 20, 2018 Ja tam jestem fanką odkurzacza wodnego :) Natomiast moja siostra ma workowy i sobie je ceni. Ogólnie ma coś z electrolux z serii Mondo. No i warto brać pod uwagę koszt ewentualnych worków https://www.swiatworkow.pl/worki-do-odkurzacza/electrolux/ Niektóre serio potrafią sporo kosztować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2018 dla mnie electrolux i9 to odkurzacz marzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olka_krejzolka Napisano Styczeń 23, 2018 Z tymi marzeniami to Cię poniosło :D ale to fakt, że Electrolux pure i9 to bardzo dobry odkurzacz, kupiliśmy z mężem ostatnio na media expert i jestem zadowolona, ma dużo przydatnych funkcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2018 A ile jesteś w stanie przeznaczyć na zakup nowego odkurzacza? Pytam bo to dosyć ważne, do kwoty 400zł kupisz już naprawdę dobrej jakości, skuteczny odkurzacz. www.Bravis.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grosiaaa 0 Napisano Styczeń 29, 2018 podobno wodne są super, też sie zastanawiałam nad wodnym ale jakoś tak nie wyszło :P ale dla alergików to fajna sprawa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2018 Mi to się w ogóle nie chcę odkurzać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2018 No to kup jakiegoś robota to sprzątania, będziesz mieć z głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anulana Napisano Luty 3, 2018 Dla mnie najlepszy Karcher :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2018 Dla alergików to raczej pure i9 - bo sam sprząta więc możesz odkurzać nawet 2 razy dziennie ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zori_92 0 Napisano Luty 12, 2018 Dobre opinie zbiera Zelmer np. model. ZVC425HT. Swego czasu korzystałam i sprawował się bardzo dobrze. Z Elextroluxa polecałabym sprawdzić model ZUS 3925 DB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość assia989 Napisano Luty 20, 2018 no własnie ja g*****e ze względu na alergie wziałam robota, wcale nie jestem aż tak leniwa:D No i roomba 980 ma dobry filtr, nie jeżdzi co dzinnie ale 2-4 razy w tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anico 1 Napisano Luty 20, 2018 Mam zelmer odysey i bardzo go sobie chwalę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zosiuniia Napisano Marzec 6, 2018 odkurzacze na stronie sferis fajne poczekam na promocję jakąś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2018 może na media expert zajrzyjcie ? ja mam od nich Electroluxa PURE F9 to świetny odkurzacz, przede wszystkim ma akumulator i na prawdę na długo starcza no i jest pionowy więc można go wykorzystać do odkurzania różnych zakamarków i ścian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2018 PURE P9, wygodny, uniwersalny, porządny i elegancki. W media ekspert fajna cena :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2018 zgadza sie- jest na niego bardzo dobra oferta teraz. No i w ogole warto zainwestowac w taki troche drozszy- jednak co jakosc to jakosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Barnabasz Napisano Październik 9, 2018 Odkurzacz to zakup na lata - oczywiśce jak kupujesz dobry sprzęt. Ja mam Electrolux Pure F9 i pierwsze co - to bezprzewodowy odkurzacz, więc jest mega wygodny, no i cichy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 wszędzie gdzie nie wejde na forum dot odkurzaczy widze ten najnowszy model elektroluxa. Na prawdę jest taki świetny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 jest. Ja mam od kilku dni i na prawde polecam z czystym sumieniem. Odkurza bardzo dokładnie, akumulator starcza na długo i jest bardzo lekki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 14, 2018 a wiecie coś a jakimś testowaniu tego odkurzacza w ME? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2018 ja coś słyszałam, ze jest taka opcja. Polecam wejść sobie na ich stronę i poczytać regulamin :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 19, 2018 albo przejsc sie do sklepu- tam wszystko wyjasnia i bedzie mozna od razu obejrzec odkurzacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach