Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samaasia

on w ogole nie dazy do zblizen

Polecane posty

Spotykam sie z nim dwa miesiace, ponad, oboje mamy zasoba zwiazki, oboje mamy dzieci on jestponad 10 lat starszy ode mnie, jest mily, dba o mnie, strasznie go lubie, on wychodzi z incjatywa randek, kiedy wychodzimy lubi podkreslac ze jestesmy razem ale to wszystko, do tej pory nie pocałował mnie ponizej szyi, zero seksu, ostatnio byłam u niego w domu, specjalnie zostałam, całowalismy sie oglądalismy tv z jego przyjacielem i jego dziewczyną po czym oni ( znają się krócej) poszli do sypialni a on usnął na kanapie, o czwartej rano sie ocknął i zapytał mnie ze jest juz pozno i czy chce wrocic do domu Co mialam powiedziec?zostane jeszczei pospie na twojej sofie w salonie? porazka szzegolnie prosze facetow o rade

Gość Dzie się wsadza
Swędzi Cię ?

Gość gość
Jakie te baby łatwe w tych czasach, aż się facetom odechciewa :(

Gość gość
jestes przykrywka dla jego homoseksualizmu.

Gość gość
Boże widzisz i nie grzmisz. Ciesz się że nie jest *****czem!!! Na wszystko przyjdzie pora.

Gość gość
umyj się i ogol, ale oprócz golenia wąsów- powinno zadziałać

Gość gość
głupoty piszecie może ma jakis uraz psychiczny - trauma z popszednich związków albo szacunek , nie chce Cie ponaglać

Gość gość
wyczuwa, że jesteś łatwa więc się nie spieszy

Gość gość
każda kobieta jest "łatwa" a te och'y i ach'y to tylko gra pozorów

niektóre komentarze pomine bo sa zalosne, On rozmawia na ten temat pyta mnie czy chce czegos wiecej zanim mnie pocalowal ostrzegł mnie ze bedzie to robił, troszke wydaje mi sie to dziwne poprostu a na pierwszy komentarz odpowiem mimo ze jest słaby, tak swędzi i cos w tym złego? nie kochałam się z facetem od ponad pół roku a ostatni seks był poprostu smutny bo oboje wiedzielismy ze nic wiecej z tego nie bedzie czy kobiety nie ma prawa swedziec jak to ująłęś (lub ujęłaś) co do reszty wole byc łatwą ni zasuszoną cnotką niewydymką rozpamiętująco na starośc jak to była "niełatwa"

Gość gość
To chodz do mnie,dam ci polizac i sam tez wylize

Gość gość
cd.z dziś to jeżeli zadaje konkretne pytania to udziel mu konkretnej odpowiedzi jeżeli chcesz to mu to powiedz do nie których facetów trzeba łopatologicznie (paradoksalnie tych z większym doświadczeniem) bo ja czasami też tak mam zbyt wiele opcji , ciężko wybrać odpowiednią a zegarek zapie.rnicza - chociaż osobiście w tym przypadku stawiam na szacunek i idealizowanie kobiet z Jego strony

OK. Teraz to moze ja jestem jakas dziwna. napisałam mu ze miałam nadzieje na zblizenie ale on odesłał mne do domu i z tego powodu jestem na niego zła, przeprosił mnie obiecał ze po jego powrocie(jest na urlopie) spedzimy wspolnie noc ale w miedzy czasie cos sobie zrobił w palec u nogi i wysyła mi zdjecia opuchnietego palca juz kilka rzy mi to wysłał, To według mnie jest conajmniej niesmaczne, jeszcze wiecie traktuje jego ciało jak ciaało obcego faceta (bo i kiedy miałam się z nim oswoic )a on mi sle swoje opuchniete palce u nóg do podziwiwania czy to ja jestem dziwna czy on?

Gość gość
nie pociągasz go, jesteś na przeczekanie, bo przyjdziesz, coś kupisz, posprzątasz, dotrzymasz towarzystwa to raczej koleżeństwo niżzwiązek

@samaasia Mam 43 lata od 20 lat mieszkam z kobietami:) To tak zebys wiedziala kto pisze:) Bo mysle ze to rownie wazne jak to co sie pisze:) Glupimi komentarzami sie nie przejmuj taki ju urok ERO ze pelno tu chamskich trolli a jedyna skuteczna mozliwa forma obrony jest ich ignorowanie. Jestes zupelnie normalna 2 miesiace to bardzo dlugo i tak wytrzymalas:) Dopasowanie w lozku jest rownie wazne jak w innych dziedzinach. Rozumiem ze w innych ci odpowiada. Wiec teraz musisz wziasc inicjatywe w swoje rece albo usta:) Bo albo jest tak ze trafil ci sie bardzo niesmialy facet albo ma jakis problem z potencja i dlatego unika czegos wiecej. Nie wiem jak tam z warunkami mieszkaniowymi u ciebie czy masz wolne mieszkanie czy tylko on dysponuje wolnym meszkaniem. Ale proponuje ci takie rozwiazanie. Powiedz ze chcialabys przygotowac dla niego kolacje i zostac na noc lub zeby on zostal u Ciebie jak masz takie warunki mieszkaniowe. Nic nie kombinuj nie zmieniaj tylko tak mu dokladnie powiedz ze kolacje przygotowujesz Ty a sniadanie on:)!!! Nic nie mow o seksie powinien sie domyslec ze oczekujesz inicjatywy od niego w tym zakresie. Jak po kolacji usiadzcie juz na tej slynnej kanapie i zacznij go namietnie calowa i od razu zlap go za ku/tasa zeby nie mial watpliwosci czego chcesz i zobaczyc czy ma erekcje. Powinienen miec jak jest zdrowy i nie ma problemo w z potencja. Pozniej zdecydowanie rozepnij mu spodnie i zacznij mu robic loda ustami. Jak bedzie dobrze reagowal sama sie rozbierz i robierz jego dosiadz go i ujezdzaj. Wszystko to musisz robic zdecydowanie i pewnie bez cienia wahania. Pamietaj ze po takim pierwszym orgazmie on musi odpoczac z godzinke przed nastepnym wiec nie probuj dzialac wczesniej. Po tej godzince kolejna akcja jakby z jego strony nie bylo a pozniej zasniecie w swoich ramionach. Wiem zebys wolala zeby to on wykazal inicjatywe no ale taki nie jest wiec jak nie ma problemu z potencja musisz go osmielic i rozkrecic. Nie angazowalbym sie dalej w ten zwiazek bez takiej nocy to juz najwyzszy czas zebyscie ze soba zaczeli normalnie sypiac. Uwazm tez ze powinniscie juz po takim okresie jak w lozku bedzie ok za jakis miesiac zamieszkac razem. Jak masz dzieciaki z pierwszego zwiazku to trudniejsza sprawa. Ale nie bede sie rozpisywal dopoki nie odpiszesz i sama nie powiesz jak to wyglada z toba i kwestia mieszkania i dzieciakami ewentualnymi z poprzednich zwiazkow.

Dzięki, udało się to jednak on zainicjował sprawe po tym jak poprostu napisałam ze nie jestem laką na wystawie i chce zyc jak normalna kobieta. Było dobrze, potem jeszcze lepiej, zaproponował mi bym przynajmniej trzy razy w tygodkiu spędzała noc u niego Niestety nie jestem na to gotowa ze względu np na dzieci. Nie jestem przekonana czy z nim zostane więc nie ma co mówi o wspólnym mieszkaniu. Dzięki za swietną radę wykorzystam go w następny weekend. Pozdro

Gość gość
A jak Ty sobie radzisz z brakiem seksu?

Gość gość
A moze chcialabys moj jezyczek