Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie maluję się w ogóle, mój codzienny strój to

Polecane posty

Gość gość

biały tshirt (najprostszy krój) i jeansy plus czarne skórzane trzewiki (takie jak ecco), kucyk:) A wy lubicie się stroić czy wręcz przeciwnie, tak jak ja - preferujecie schludny ale nie wyróżniający się strój?

Gość gość
To zależy.Inaczej się ubiorem na spacer z psem a inaczej na wesele kuzynki. Ważne aby było czysto,schludnie i nie wstyu "starej ciotki", nawet jeśli się juzjest dawno po 30 stce;)

Gość ComaBlack
Nie lubię się wyróżnia bo nie jestem atrakcyjna i wolę żeby ludzie na mnie nie zwracali uwagi. Nie lubię dużych dekoltów i krótkich spódnic. Figurę mam akurat ładną ale twarz okropna i wolę żeby ludzie nie nie zauważali. Nie maluje się mocno tylko podkład (żeby wyrównać koloryt skóry i zamaskować niedoskonałości) i tusz do rzęs. Wolę być na luzie

Gość gość
Ja mam 19 lat i własnie ubieram się tak zwyczajnie. Oczywiście wszystko czyste, dobrej jakości, dobrze leżące ale najzwyklejsze na świecie tshirty i jeansy i płaskie, skórzane (czarne) buty. Na jakąś okazję oczywiście zakladam sukienkę ale to przeważnie też taką "ascetyczną" (czyli najprostszy krój np. w literę A albo z rozkloszowanym dołem w czarnym albo pudrowym różu). Dużo dziewczyn w moim wieku lubi się stroić:) Niektóre uzyskują świetny efekt a niektóre tandetny ale każdy ubiera się tak jak lubi, ja się świetnie czuję w moim androgenicznym stroju:)

Gość gość
Zależyvod dnia, ale ogólnie lubię się stroić

Gość gość
jeansy plus t-shirt i wygodne buty, to strój, który każda czasem nosi, ja nawet dość często, ale nie ubiorę się tak przecież na każdą okazję, np chocby do pracy muszę chodzić odwalona, bo jestem sekretarką- asystentką i pełnię funkcje "reprezentacyjne" również. makijaż tez muszę mieć i włosy zrobione, a nie jakąś kitę jak gimnazjalistka.

Gość gość
Ja stawiam na makijaż i dodatki. Zazwyczaj noszę zwykłe jeansy i koszulki, ale zawsze mam dużo biżuterii i smokey eye

Gość gość
Pracuję w banku więc nie mogę się do pracy ubierać tak jak Ty. Muszę chodzić w sukienkach, spódnicach, bluzkach z kołnierzykiem, szpilkach. Na codzień fanką mody też nie jestem, chociaż przyznam, że lubię ładnie wyglądać... Lubię chodzić w sukienkach, jest dużo ładnych, sukienek na codzień i tak się ubieram w weekendy :)

Gość gość
jeansy plus dopasowany t-shirt, to jest wbrew pozorom dość wszechstronny strój- bluza i trampki i wio na spacer z psem, a dodasz czółenka i marynarkę i możesz iść do pracy, złote szpilki, duże kolczyki, mała torebka i do klubu. na bazie dobrych i super leżących jeansów mozna zrobić "stylówę" prawie na każdą okazję i wręcz wyglądać na odwaloną jak sie ma dobre dodatki, porządne buty i torby