Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anielka222

Ubezpieczenie

Polecane posty

Gość Anielka222

Witam jak się sprawuje ubezpieczenie sygma banku Wiktoria ? Chciałabym je wziąć ale najpierw lepiej się zapoznać z opinią kogoś kto je miał.

Gość Bożenka88
Witaj jeśli chodzi o sam sygma bank i ubezpieczenie Wiktoria to gorąco polecam ,uważam że takie ubezpieczenie powinna mieć każda kobieta. Sam bank jako ubezpieczyciel jest świetny ,poczytaj sobie informacje na temat tego ubezpieczenia na stronie sygmy moim zdaniem za te cenę warto.

Gość Anielka222
A jak długo je już posiadasz ?

Gość Bożenka88
Już dobry ponad rok :)

Gość gość
ile płacą po smierci?

Gość gość
ja tez szukałam dobrego ubezpieczenia ale teraz tyle tego jest ze trudno samemu cos znalezc. Dlatego ja skorzystałam z pomocy agenta z http://www.helios-ahu.pl/ i on znalazał dla mnie optymalną ofertę.

Gość Anielka222
No to już trochę czasu minęło ,zależy mi na tym by mieć pewność że w razie czego wszystko pójdzie tak jak należy ,jakieś jeszcze plusy sygma banku ? Sama nie wiem jakoś nie przekonują mnie tacy agenci ,zobaczę stronę którą podałaś.

Gość gość
Prowadzę firmę i korzystam zarówno prywatnie jak i zawodowo z oferty www.rcu.pl współpracują z wieloma Towarzystwami, mają w swoim zespole prawdziwych specjalistów i co ważne oferują ciekawe karty rabatowe, które dotyczą zniżek w innych branżach.

Gość kszolotta
Masz ubezpieczoną swoja firmę? ja się zastanawiam nad polisa presto, ale nie wiem czy to się opłaca. W sumie chyba jednak mieć jakieś zabezpieczenie chociażby przed pożarem, czy kradzieżą....

Gość gość
Polecam Europejskie Centrum odszkodowań, pomagają w kryzysowych sytuacjach. Sama miałam okazję z nimi współpracować po wypadku i szczerze mogę ich polecić każdemu

Gość gość
Co do ubezpieczenia to wszystko pięknie przy podpisaniu umowy. Potem się zaczynają kwiatki. Wiem o czym mówię - miałam wypadek w zeszłym roku i jak przyszło do wypłaty odszkodowania to już nie byli tacy uprzejmi jak na początku... Tutaj ktoś wpsomina o Euco - oni mi pomogli. Ja juz nie mialam sily do tego, a oni raz dwa zajęli się tym tematem i dostałam pieniądze które mi się należały