Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wbiłam sobie do głowy, że to ten "jedyny". prosze pomózcie co mam zrobić

Polecane posty

Gość gość

Z tej samotności wbiłam sobie do mojego pustego łba pewnego chłopaka.. Znałam go kiedyś.. już sie nie znamy, minęło parę lat. Ostatnio go widziałam. Nawet z nim nie gadałam. Nie znamy sie. On jest ogarnięty, porzadny, mądry, studiuje, ogólnie wydaje się być idealny.. ja natomiast jestem nikim, niska, głupia, bez pracy, bez życia pewnie nie mam u niego żadnych szans co nie przeszkadza mi wcale o nim marzyc.. Ale jest taki problem, że to już jakieś PÓŁ ROKU.. Jak pomyśle, że już go nie spotkam i że sie nie poznamy NIGDY to dostaje ataku paniki bo tak mocno go sobie wbiłam do głowy... Co ja mma zrobić? Przecież to nienormalne, jestem psychiczna :( Proszę napiszcie coś..

Gość gość
Taa. " Cześć, pamiętasz mnie? Znaliśmy się 8 lat temu. Słuchaj, nie mogę przestać o tobie myślec, ostatnio cie widziałam i wydaje mi się, że jestes tym "jedynym". Chcesz się spotkać i zakochać we mnie na zabój? " mhm.

Gość gość
jak sobie wbiłaś, tak i wybij.

Gość gość
No to jak mam go "odzobaczyć" ? Cofnąć czas? jak

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
20

Gość gość
:(

Gość gość
eee tam głupia młódka, szkoda z nią dyskutować, w tym wieku to każdej odpyerdala

Gość gość
wiem, jestem pieprznięta i to mocno, ale jak mam się ogarnąć i znormalnieć..?

Gość gość
Masz 20lat, każdy z nas to przechodził, że wydawało nam się że spotkana osoba jest tą jedyną, mi sie wydawało jak miałam 18lat, że Mel Gibson z czasów Braveheart jest tym jedynym (nie z tych kiedy mu odwaliło), za kilka lat zaczniesz oceniać ludzi bardziej trzeźwo a nie tylko wyobrażeniami, w tym wieku im mniej o kims wiesz i im mniej jest dostepny tym bardziej sie zakochujesz bo masz wiecej przestrzeni na wyobrażenia.