Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizzkaa

Kochanka zabrała mi męża

Polecane posty

Gość Elizzkaa

Byliśmy zgodnym małżeństwem przez 10 lat, wszystko było super. Mieliśmy budować dom, a tu nagle mąż zaczął się zmieniać. Przestał ze mną uprwiać seks, stał się mało mówmy i oschły. To wszystko trwało rok, aż w końcu postanowił się rozwieść . Tuż po rozwodzie zaczął się pokazywas z kobietą 10 lat młodszą od siebie ( on 40 a ona 30 lat ) . Wynajął mieszkanie i ją sprowadził do siebie, a także zaczął z nią jeździć na wycieczki zagraniczne na których my nigdy nie byliśmy. Z tą kobietą zamierza budować dom choć ona z nim rodziny nie chce zakładać, ponieważ nie chce dzieci. Od wspólnych znajomych dowiedziałam się, że on z nią zaczął spotykać się jeszcze w trakcie naszego małżeństwa. Nie wiem jak to jest, że facet kocha, a nagle po iluś latach odkochuje się i leci do innej kobiety i realizuje z nią to czego w małżeństwie nie chciał.

Gość gość
znudził się toba i już byłaś oszczędna, za dobra teraz ma materialistke która musi wozić na wakacje bo go rzuci a i tak go rzuci ma to na co zasłuzył jak normalnej kobiety nie uszanował woli takie jak kochanka niech ma

Nie chce dzieci a i tak będzie miała. Znam setki kobiet i ŻADNA nie jest bezdzietna.

Gość gość
17,24 nawet tak nie zartuj. Ja bardzo dbam o swojego meza, gotuje to co on lubi, w sexie siie sprawdzam ;) itd. tzn ze jestem za dobra? autorko, bardzo ci wspolczuje. macie dzieci?

Gość gość
jeszcze będziesz jej dziękowała, że zabrała tego d.u.p.k.a z twojego zycia

Gość Elizzkaa
Nie wiem czy go rzuci. Faktem jest, że nie pracuje ale niedawno po kimś otrzymała spadek i dlatego będą budować dom.

Gość Elizzkaa
Mamy jedno dziecko.

Gość gość
wiem co czujesz ja byłam oszukiwana przez prawie 2 lata, nie potrafię się nadal po tym pozbierać, bo ja poświęciłam dla naszej rodziny wszystko, na pewno nie jestem ideałem ale starałam się być dobrą żoną i to wszystko na nic, 8 lat małżeństwa wcześniej 3 lata razem, wszystko zniszczone, a ja głupia czasem myślę że go nadal kocham, najbardziej boli że mnie tyle czasu oszukiwał, sypiał z nią, wydawał na nią nasze pieniądze, a mi kłamał prosto w oczy

Gość gość
ale co twój maz na to wszytsko jak się tlumaczyl itd. napisz cos więcej no chyba ze to prowo :P

Gość gość
dlatego nie mam ani firan, ani zasłon

Gość Elizzkaa
Mój były już mąż powiedział, że po prostu przestał mnie kochać, a o kochanie nic nie powiedział i się wyparł .

Gość Elizzkaa
Muszę jeszcze dodać, że zanim zaczął się ode mnie oddalać, przytyłam sporo .

Gość gość
Kochanka zabrała mi męża" Mąż /żona nie są "rzeczą" którą można wziąć Przykre ale to mąż się nie sprawdził... widocznie przysięga małżeńska aż takiego znaczenia dla niego nie miała... Jeszcze zatęskni za Rodziną pozdrawiam 🌻

Gość passbyer
"Przestał ze mną uprawiać seks" - tu jest pies pogrzebany. Żadnego zaangażowania z Twojej strony, musiał wciąż sam inicjować i jeszcze liczyć się z odmowami. A jak przestał to robić - to się żalisz, że to był objaw jego zdrady. To nie był objaw, to była przyczyna. Przykre to, ale prawdziwe. A ta 30latka na pewno jest gorąca.

Gość gość
'To nie był objaw, to była przyczyna.' widzę, że działasz wg schematu 'nie wiem, więc się będę mądrzyć' gratulacje. a teraz wyp/ierdalaj z tematu

Gość gośćsmutna
A ja mam teraz problem, niby nic a jednak :( Mąż ma nową koleżankę w pracy i ona jak nic na niego leci. Boję się co z tego będzie, u nas jak dotąd bywało różnie, mieliśmy trochę spięć, ale raczej się dogadujemy w kwestiach łóżkowych jest fajnie, może był moment lekkiego zaniedbania z mojej strony, w czasie poporodowym ale starałam się żeby miało to jak najmniejsze skutki. Wiele wcześniejszych sporów jest przeszłością bo ułożyliśmy sobie relacje z jednymi i drugimi rodzicami tak że nam to teraz odpowiada, mamy swoje mieszkanie. Maż mi sam powiedział o dziwnym zachowaniu tej nowej koleżanki, pokazał mi smsy. Jednak bardzo się boje co dalej z tego będzie. Ona jest wręcz nachalna. Dodam jeszcze że ma swoją rodzinę, nie wiem o co jej chodzi. Doradźcie mi jak mam się zachować? Mąż twierdzi że traktuje ją w pracy jak każdego innego współpracownika, nie chce być jakoś totalnie nie miły żeby mu syfu nie narobiła. Co ja mogę w tej sytuacji zrobić? Co jeśli ona się uwzięła i będzie dążyła do tego żeby go zdobyć?

Gość passbyer
Nie dość, że oschła, to jeszcze ordynarna. Spełniam Twoje życzenie, znikam ! :)

Gość Elizzkaa
Tak się składa, że jestem osobą bardzo temperamentną i bardzo lubię seks, więc nie chodziło o brak seksu z mojej strony. A jeżeli chodzi o tą kobietę, to on po rozwodzie bezczelnie proponował mi seks bo twierdził, że jego kobieta nie jest dobra w łóżku.

Gość gość
dziwne to wszytsko co piszesz... zadnych szczegolow jestem prawie pewna , ze to prowokacja. nie pisze więcej

Gość Elizzkaa
Jakie szczegóły masz na myśli ?

Gość gość
fajnych masz znajomych. Jak to się mówi "nie wie Grześ, a wie cała wieś"

Gość gość
2/10

Gość Elizzkaa
Znajomi nie pochwalają tego co zrobił.

Gość gość
ale nikt Ci o tym nie powiedział

Gość gość
ktoś wyżej pisze, ze ma fajnych znajomych... ja kiedyś powiedzialm mojej znajomej , ze maz ja zdradza co wiedziałam na 100% i ogolnie sprawa się rypla z jego romansem a wiesz co zrobila moja kolezanka? Obrazila się... na mnie :D Do dziś się do mnie ona ( i jej cala rodzina ) nie odzywa. To ja wyszłam na ta zla. Nawet jej matka kiedyś mi wykrzyczała , ze jak mogłam jej cos takiego pwoiedziec. Tak ze nie dziwie się, ze znajomi wiedzieli i milczeli.