Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne smsy, dziwna sytuacja...potrzebuję rady

Polecane posty

Gość gość

Byłem w skomplikowanej relacji z dziewczyną. Tzn poznaliśmy się kilka lat temu, chciałem by było coś więcej między nami ale mnie olała.Po kilku latach przysłała mi zaproszenie na portalu społecznościowym, napisała co słychać i się zaczęło. Pisanie, spotkanie, dla mnie związek dla niej nie wiem co to było, bo mówiła że coś czuje, szliśmy do łózka a potem się wycofywała unikała mnie do następnego razu. Ostatnio chciałem z nią porozmawiać, spotkać się pogadać bo dowiedziałem się że chyba wróciła do swojego byłego. Dzwoniłem nie odebrała, pojechałem do niej do pracy nie było jej niby jest na zwolnieniu lekarskim. Napisała mi sms co chciałem? Odpisałem że musimy się spotkać i pogadać a ona że nie będzie to możliwe i żebym dał jej spokój. Zapytałem co jej jest bo w pracy powiedzieli, że jest chora. Że przyjadę do niej, nie chciała. wyłączyła tel. A wieczorem napisała mi smsa o treści: Co byś zrobił jakbym ci powiedziała że jestem w ciąży. Dzwoniłem do niej nie odebrała, napisałem że jak ze mną to bym się ucieszył, ale słyszałem że wróciła do byłego. I czy jest w ciąży i czyje to dziecko. Odpisała nie wiem i się już nie odezwała. Byłem u niej kilka razy ale mi nie otworzyła lub jej nie było. nie wiem co myśleć i robić. potrzebuję rady.

Gość gość
Zaproponuj jej zeby poszla do lekarza i jej powie w którym tyg to bedziesz przypuszczalnie wiedzial czy jest taka mozliwosc ze jestes ojcem chyba ze po sexie z nim przyszla do cb ty wlozyles w jego sperme. Moze obaj zostaniecie ojcami :D

Gość gość
To nie jest śmieszne :(

Gość gość
moze laska fatycznie nie wie

Gość gość
"Zaproponuj jej zeby poszla do lekarza i jej powie w którym tyg" A jak się lekarz pomyli? Albo okaże się, że ona w ciągu jednego tygodnia trzy razy spałą z jednym a dwa razy z drugim? I najlepiej na przemian.

Gość gość
zes sie wkopal chlopie

Gość Routy66gość
Na pewno jest nabita tylko nie wie z kim i bada grunt... W sensie, ze ktory bedzie chcial byc tatusiem... Ino testy DNA Ci zostana.

Gość gość
Ale co robić, jak z nią nie mogę się skontaktować? Nie odbiera tel, nie odpisuje na sms. Pojechałem do niej to nie otwiera. Jak z nią porozmawiać, jak się dowiedzieć czegoś. Jak spotykała się ze mną to była wolna, po rozstaniu z byłym. Nie wiem czemu tak się zachowuje. To dorosła kobieta 25 lat a nie jakaś nastolatka.