Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

nadopiekuńczy rodzice

Polecane posty

Gość gość

Witajcie ! Mam 17 lat za pol roku 18 i mam strasznie nadopiekunczego tate. Przez cale moje zycie nigdy do nikogo nie wychodziłam ,nawet do kolezanki na noc bo nie moglam a na dworze do max 21 .dopiero tata mi pozwolil isc na mojego pierwszego sylwestra w zyciu wlasnie w wieku 17 lat. Poznalam tam chlopaka i dzis teraz od miesiaca jestesmy razem . Pogorszylam sie przez moje zakochanie w nauce i ojciec sie wściekł ze mnie juz gdzies puscil to p*****le nauke i juz nigdzie nie moge wychodzic . A chlopak to chce mnie wziasc do kina wieczorem , na dyskoteke ale nie bo co ? Bo ojciec :-( . Powiedzial mi ze moge wychodzić jak bede miala SAME 4 i 5. Niestety ja zawsze uczylam sie przecietnie na 3 jade ciagle . Nie mowcie mi ze mam sie przylozyc do nauki bo ja jestem leniem a tata ciagle trzyma mnie pod kloszem .moglabym uciec z domu ale boje sie ze jak wroce to tata mnie zleje , uderzy jak w dziecinstwie :-(. Jestem taka nieszczesliwa . Kolezanki sie umawiaja zawsze gdzies a ja musze rezygnować zawsze bo ojciec. Boje sie mojego ojca , boje sie ze mnie szarpnie albo uderzy .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować