Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Im dłużej żyję, tym bardziej nienawidzę cywilizacji i kultury.

Polecane posty

Gość gość

A najbardziej nienawidzę tej całej pogmatwanej ewolucji, która pozostawia jednych na wysokiej drabinie społecznej, a innych ma w tyłku, rezerwując im miejsce na samym dnie. Kto to wszystko stworzył i po jaką cholerę ? Idźcie do Bozi do kościółka i się zapytajcie, może wam się Bozia objawi i wyjaśni co tutaj jest grane.

Gość gość
tak zgadzam się ja z tobą absolutnie.dzisiejszy świat to miejsce dla debili którzy ciągle myślą o robocie o tej zasranej jakości życia .ale wiesz ty co?.spuścmy na ten j****ysracz atomówkę rozwalmy tą bezczelną i przemądrzałą ludzką rasę i nie bedzie problemu nieprawdaż co?

Gość gość
tak wiesz ty co ja bym tą wspaniałą robotę zaczął od spacyfikowania tej obsranej i bezczelnej najbliższej okolicy ja wiem tak ze 2 jądrówki bym walnął w te baronowe pałace pod tym lasem zeby sie wszyscy rozwalili w cholerę na rozchlapciałe mokre gówno no.a najbardziej to bym tych zasranych sąsiadów z kałacha wytłukł na mokry gnoj nasrał i napluł im na te uczone mózgi.cholera ta cywilizacja jest naprawdę o dupę potłuc no.... wszyscy ciagle tylko gadaja o pieniadzach i tyle no.tez jestem z toba nienawidze tego gówna przemądrzałego zwanego cywilizacja chyba się spakuje i wyniose na ten zasrany weekend z tego pierdolonego gównoa bo mi juz do urzygu dupa ten cały posrany sracz zwany cywilizacją wychodzi wiesz ty co?.

Gość gość
Mam podobne myślenie do was. Już od dawna o tym myślałem. Szkoda, że nie jestem wodzem danego państwa, bo chciałbym puścić niewidzialną atomówkę, i rozpierdolić pół ludzkości.

Gość gość
tak no to chodż zrób ty siebie władcą któregoś z tych krajów i do diabła wyślemy my ten cały bezczelny no i skurwiały sracz zwany ludzkością no.ja zacznę od tego najbliższego otoczenia

Gość Mam ludzkość w dupie

Zasrany cywilizowany świat chyba resztę życia spędzę w lesie i będzie może wtedy dobrze świat to gowno a ludzie to ...y z mózgiem na poziomie gowna