Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy czy już twoj mikrus wchodzi w tą 5latkę z Ciechanowa ?

Polecane posty

Gość gość

Nowy czy już twoj mikrus wchodzi w tą 5-latkę z Ciechanowa z która miałeś się dziś spotkać?

Gość gość
nie musi wazne ze w chodzi w inna kobiete poj***e

Mój mikrus nie ma tu nic o rzeczy. Kafeteria to temat o pedofilach i o tym należy rozmawiać. :O Nie o ciążach i co noszą kobiety w torebkach. Tylko o tym że są tu ludzie, lubujący się w pedofilii. A ci z redakcji malują sobie paznokcie, jakby problemu nie było. Tylko wykopują WP i pedofilia się szerzy. :O

Błagam wrzuć moje zdjęcie. Pojawiło się tu dwa razy, nawet trzy z dopiskiem pedofil a będę miał podstawy do wytoczenia procesu. Zrób to błagam. Inaczej nie mogę ci wytoczyć procesu o zniesławienie.

Podaj post gdzie sugerowałem że mam skłonnośc***edofilskie. Dlaczego piszesz że jẹbie małe dzieci a nie wykorzystuje je seksualnie. Byłeś świadkiem, jak wydalam kał na dzieci. :O Pochwal się tym przed prokuratorem. Jestem do dyspozycji.

Gość gość
Zejdźcie wreszcie popaprane ku/rwi/ska z tego Nowego i przestańcie zakładać te durne tematy, bo już rzygać się chce od tych waszych ukrytych pragnień, które tworzą te wasze niedorozwinięte mózgownice :-O Zje/by totalne 😠 🖐️